Hjem > Udstilling > Indhold

Præcisionsbearbejdningsprocesanalyse og positioneringsreference for anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål

Apr 20, 2018

Strukturen af stempelstangen i rustfrit stål er forholdsvis enkel, og dets udseendeforhold er stort, når det anvendes. Til en vis grad tilhører den slanke akseldele. For at sikre maskinens nøjagtighed skal stempelstangen i rustfrit stål kræve skrubning i drejning. Adskilt fra den fine bil, og de hårde og fine biler bruger værktøjsholderen til at reducere deformationen af emnet under bearbejdning. Midterammen skal bruges ved bearbejdning af begge ender af gevindet.

Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål skal man ved valg af positionsreferencen for effektivt at sikre tolerancerne for dens dele med lejetolerancerne og de indbyrdes positionelle nøjagtighed af de forskellige dele anvende alle bearbejdningsprocesser to midterste huller til positionering under brug. Mød det grundlæggende princip om enhed.

Formålet med stempelstangen i rustfrit stål skal være at studere centerhullet under forarbejdning, således at centrumhullet effektivt kan renses i en vis udstrækning. Tæthedsgraden mellem centerhullet og spidsen skal være passende, og den kan effektivt sikre sin gode smøring. Derudover bør slibeskivenes bredde indsnævres for at reducere den radiale slibekraft, og udvælgelsen af slibemængden skal være opmærksom på, når bearbejdning, især slibedybden skal være lille.

Når formålet med stempelstangen i rustfrit stål anvendes til at sikre stabiliteten af stempelstangsbearbejdningsnøjagtigheden, må hele processen ikke justeres manuelt under forarbejdningsprocessen, og nitreringsprocessen bør beskyttes af en beskyttelsesanordning. Stempelstangens arbejdstilstand er en form for frem- og tilbagegående bevægelse. For at øge stempelstangens levetid og reducere stempelstangens slid anvendes legeringsstrukturen stål af 38CrMoAlA til emnet. Da produktionen tilhører batchproduktion, anvendes den frie smedningsmetode til fremstilling af emnet for at øge produktionseffektiviteten.

Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål kan midterhullet i venstre og højre endeflader og begge endeflader af produktet vælges som en fin reference baseret på stempelstangens samling og tekniske krav. Mange overflader af produktets dele kan bruges som begge ender. Benchmark behandling. Baseline konvertering fejl kan undgås, og princippet om reference enhed kan også følges. Centrale akse i begge ender er designbasis. Brugen af centralaksen som reference sikrer overfladens endelige bearbejdningspositionsnøjagtighed og opnår sammenfaldet med designreferencen og procesreferencen.http: //www.honedtubing.com/