Hjem > Udstilling > Indhold

Precision stempelstang til materialets krav

Jan 26, 2018

Blandt den faktiske produktion og levetid er anvendelsen af ​​mekaniske produkter eller procesudstyr i maskinindustrien uadskillelig fra stempelstangens påføring. Stempelstangen er god eller dårlig, vil i en vis grad påvirke de mekaniske produkter eller procesudstyr, normal drift og levetid. Og på præcisionstempelstangsmaterialet er en vigtig faktor, der påvirker stempelstangens kvalitet.

Derfor skal materialet på præcisionsstemplestangens udvælgelse og krav gives opmærksomhed. Med hensyn til præcisionstemplet på materialekravene skal råmaterialet til materialet være forsigtigt med at overholde den relevante anvendelse af arbejdsmiljøets eller lignende egenskaber. Derefter er der et højere niveau af materialitet eller finish og præcisionen af ​​trådene.

Når præcisionstemplet anvendes normalt, skal materialet være i stand til at modstå den vekslende belastning. Generelt skal dette materiale være designet til at være en cylinder. Hvis den er større i diameter, denne gang er det nødvendigt at bruge den hule stempelstang.

Precision stempelstang i fremstillingsprocessen, materialet skal være groft første smedning, mekanisk rude efter slukning, hårdhed HB bør ligge i området 230 til 250; Stempelstangens præcision, når belastningen er relativt let, stempelstangen Generelt er materialet lavet af 45 stål. Når den har større belastning eller kraftoverførsel, vil den blive brugt til fremstilling af 40Cr stål.

Ovennævnte beskrivelse handler om præcisionstempelstangsmaterialets krav. I den faktiske produktion og køb af præcisionsstemplestang finder vi det, fordi præcisionsstempelstang kan påføres et meget stort antal materialer, i betragtning af dette vil materialets krav uundgåeligt være forskellige i den faktiske købstid. Må også være baseret på de faktiske miljøforhold og anvendelseskrav til udvælgelse af forskellige materialer, præcisionstempelstang.http: //www.honedtubing.com/