Hjem > Udstilling > Indhold

Proces og fremstilling af stempelstænger af rustfrit stål

Jun 20, 2018

Ved påføringen af stempelstangen i rustfrit stål er produktet i en vis udstrækning en forbindelsesdel, der understøtter stempelet for at udføre arbejde, og det meste af det påføres cylinderen og cylinderens bevægelsesudførelsesdel. Ved anvendelse af stempelstangen i rustfrit stål er produktet en hyppig bevægelse, og de tekniske krav er relativt høje. De bevægelige dele, stempelstang bearbejdning krav, overfladen ruhed krav Ra0.4 ~ 0.8um, på koaksialiteten, slidstyrke krav.


Hele processen med produktfremstilling ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål

Under hele processen med fremstilling af stempelstænger af rustfrit stål under normale omstændigheder kan dets stive rullende værktøjer kun forbedre den oprindelige nøjagtighed med 5% ~ 10%. I stempelkompressorerne er der mange slags ouløse kompressorer i brug. I dele, hvor dele er forholdsvis smurt, såsom stempelringe og cylindre, hovedlejer, forbindelsesstænger og forbindelsesstænger, har alle brug for smøring.


Under udformningen af stempelstangsprocesbeskrivelsen forklarer armaturdesignet i det væsentlige hele processen til fremstilling af stempelstangen af den svejsede komponent. I et vist omfang, især i udformningen af processpecifikationen, bruger vi den forståede mekaniske fremstillingsteori og beregningsformler. Blankens fremstillingsform blev bestemt, basisoverfladen blev udvalgt, procesruten blev etableret, bearbejdningsgodtgørelsen, processtørrelsen og blindstørrelsen blev bestemt, og endelig blev skæringsmængden og de grundlæggende arbejdstimer bestemt.

Installations-, vedligeholdelses- og fejlanalysen af den oliemæssige smørekompressor af stempeltypen er stort set den samme som for den oliesmøre kompressor. Derfor skal bearbejdningspersonalet fortsætte fra fabrikkens eksisterende produktionsbetingelser og produktionsvolumen af delene. Ifølge de detaljerede betingelser er det hensigtsmæssigt at vælge forskellige behandlingsflader på de dele under betingelserne for at sikre forarbejdningskvalitet, forbedre produktionseffektiviteten og reducere produktionsomkostningerne. Behandlingsmetoden er at arrangere behandlingssekvensen på en retfærdig måde og til videnskabeligt at udvikle procesprocessen for at opnå kvalificerede mekaniske dele. Tilstanden af den oprindelige overfladekvalitet af stempelstangen (efter færdiggørelse) har stor indflydelse på rullekvaliteten. Når man ruller et emne med et stift rullende værktøj, afhænger rollens nøjagtighed hovedsageligt på den originale overflade af emnet.


Beskyttelsesdækslet af stempelstang i rustfrit stål er lavet af forskellige materialer afhængigt af driftsmiljøet for de dele, der skal opretholdes. Den er lavet af forskellige materialer, herunder nylondug, isoleringsmateriale, gummi klud, anti-olie klud, vandtæt klud, høj temperatur flammehæmmende klud og syre og alkali resistent. Stoffer mv. Kan anvendes i det barske miljø ved forbigående høj temperatur, højtrykshastighed friktion mv på maskiner og udstyr, når de anvendes, og kan fremstilles i cylindriske, koniske, firkantede, fyrtårne og polygonale former ifølge til kundernes behov.

http://www.honedtubing.com/