Hjem > Udstilling > Indhold

Procesparametre og mekaniske egenskaber ved stempelstænger af rustfrit stål

Nov 07, 2018

Ved brug af rustfrit stempelstempel flyttes produkterne ofte under arbejdsprocessen, så det er nødvendigt at have gode omfattende mekaniske egenskaber for at forhindre deformation og brud, og har også en høj slidstyrke under driften og overfladens hårdhedskrav i produktet er 58. -62HRC, anvendes højfrekvent slukning ofte i produktionsprocessen. Slibningsudstyret vedtager en halvautomatisk kontinuerlig slukningsvarmerovn. Brugen af rustfrit stålstemplet transporteres af fødemaskinen til bremserovnen og sendes til induktionsspolen ved transportbåndets vandrette rotation for at blive opvarmet og slukket.

Nøglen til overfladens quenching af Stainless Steel Piston Rodss er valget af induktionsspolefabrikation og slukningsprocesparametre. Induktionsspolen er lavet af 10 * 8mm rektangulært kobberrør og er designet som en dobbeltlagsstruktur placeret side om side. Forreste og bageste ringe er adskilt af en vis afstand. Forringen gør ikke et vandsprayhul, og forrøret bruges til forvarmning. Det bageste hul bores med et hul på 0,9 mm og fordeles jævnt langs omkredsen. Sprøjtevinklen er designet til at være 36 grader.

Stress relief annealing i brugen af rustfrit stål stempel rodss

Stempelstangen skal anneales før forkromning for at eliminere indre spændinger fra slibning og overfladebehandling. Den spændingsfrie glødningstemperatur er 200-230 ° C, og efter 190 min varmebeholdelse afkøles ovnen til 160 ° C for at blive luftkølet.

Efter stivnings- og tempereringsbehandling opnår stempelstangen gode omfattende mekaniske egenskaber og er klar til efterfølgende overfladebehandling. Formålet med overfladehærdning er at opnå en høj overfladehårdhed for at understøtte overfladekrombelægningslaget, hvorved stempelstangens slidstyrke og korrosionsbestandighed forbedres. Sprænglindningsglødningen er anbragt før elektropletteringen efter formalingsprocessen for fuldstændigt at eliminere restspændingen inde i stempelstangen, forbedre platingkvaliteten og produktkvalificeringshastigheden og forbedre stempelstangens levetid.

http://www.honedtubing.com/