Hjem > Udstilling > Indhold

Forarbejdningskarakteristika for finpudsede rør

Aug 27, 2020

Forarbejdningskarakteristika for finpudsede rør

For det første, høj behandling nøjagtighed

Nogle små og mellemstore gennem huller kan have en cylindricitet på mindre end 0.001mm. Nogle dele med ujævn vægtykkelse, såsom forbindelsesstænger, har en rundhed på 0,002 mm. For store huller kan rundheden også nå 0,005 mm. Hvis der ikke er nogen ringriller eller radiale huller, er det muligt at opnå en rethed inden for 0,01 mm/1m. Honing er mere præcis end slibning, fordi det leje, der understøtter slibehjulet er placeret uden for honing hul under slibning, hvilket vil forårsage afvigelse, små hul behandling, og dårlig slibning nøjagtighed. Honing generelt kan kun øge formen nøjagtighed af emnet. For at øge stillingenøjagtigheden af delen skal der træffes visse foranstaltninger.

For det andet er overfladeteksturen god

Overfladen er kryds-nettes, hvilket er befordrende for opbevaring af smøreolie og vedligeholdelse af oliefilmen. Den har en højere overfladestøttehastighed, som kan modstå større belastninger, hvilket øger produktets levetid. Honing hastighed er lav, og whetstone er i overflade kontakt med hullet, så den gennemsnitlige slibetryk af hver slibende korn er lille, således at under honing, varmegenerering af emnet er lille, og overfladen af emnet har ingen termisk skade og metamorfe lag, og deformationen er lille. Der er ingen sand indlejret og ekstruderet hårdt lag på honing overfladen.

For det tredje, bred behandling

Hovedsageligt proces cylindriske huller: gennem huller, aksialt og radialt diskontinuerlige huller, såsom radiale huller eller slots, nøglehuller, spline huller, blinde huller, multi-trins huller, osv. Desuden kan honing hovedet også behandle koniske huller, elliptiske huller, osv., men fordi strukturen af honing hovedet er kompleks, er det generelt ikke anvendes. Den cylindriske krop kan finpudses med et eksternt honing værktøj, men margenen fjernet er meget mindre end den interne honing værktøj. Honing kan behandle mange materialer. Anvendelsen af diamant og kubisk bornitrid slibemidler yderligere udvider anvendelsen inden for honing, og også i høj grad øger effektiviteten af honing.

For det fjerde er opskæringsgodtgørelsen lille

For at opnå den nøjagtighed, der kræves af tegningerne, er honing en behandlingsmetode, der fjerner en lille margen i forarbejdningsmetoden. I honing-processen bruger honingværktøjet emnet som en vejledning til at fjerne emnets overmargen for at opnå den krævede nøjagtighed af emnet. Under honing finpudser honingværktøjet først emnet, hvor der er en stor margen, og finpudser derefter gradvist til det sted, hvor margenen skal fjernes.

Femte, stærk hul korrektion evne

På grund af manglerne i de resterende forarbejdningsteknikker vil der opstå nogle behandlingsfejl under behandlingen. Såsom: ud af runde, klokke mund, bølgepap hul, lille størrelse, tromle form, konus, kedeligt mønster, reamer mønster, regnbue form, hul afvigelse og overflade ruhed, osv.

https://www.honedtubing.com