Hjem > Udstilling > Indhold

Behandling af teknologianalyse af hydraulisk stempelstang

May 04, 2018

I praksis vil den hydrauliske stempelstang normalt bære forskellige kræfter. Og i betragtning af at det også udsættes for den vekslende belastning, vil den blive underkastet den fremadrettede friktion af tætningsanordningen på det sted, hvor tætningsanordningen er indstillet, så det kræver høj hårdhed og slidstyrke. På nuværende tidspunkt er den hydrauliske stempelstang hovedsagelig fremstillet af 38CrMoALA materiale.

For at sikre slidstyrken i denne del, når den hydrauliske stempelstang behandles, forbedres kernens hårdhed, overfladens sejhed forbedres og slidstyrken er bedre. Som følge heraf opfylder det også kravene til brug.

Det er vigtigt at bemærke, at den hydrauliske stempelstangs strukturelle konstruktion er generelt forholdsvis enkel, og længden af dens længde er større, og den tilhører de smalle akseldele. Stivheden er dårlig, for at sikre maskinens nøjagtighed skal forarbejdningen af de ru og fine biler udføres separat under drejningen. Desuden bruges grove og fine biler til at følge værktøjsstøtten for at reducere deformationen af emnet under bearbejdning, og at bruge den centrale ramme ved bearbejdning af trådenden.

Ved fremstillingen af hydraulisk stempelstang er det nødvendigt at bestemme dens lokaliseringsdato med rimelighed. Under hensyntagen til koaksialitetstolerancen af dele og nøjagtigheden af hver parts placering er alle bearbejdningsforløb placeret i to centrale huller, som er i overensstemmelse med princippet om samlet dato. Desuden er arbejdsemnet let at fremstille kniv, elastisk deformation, når den slibes i den cylindriske overflade og påvirker stempelstangens nøjagtighed. Derfor skal midterhullet under arbejdet repareres, og centerhullet skal rengøres. Tætheden mellem centerhullet og midten bør være passende, og god smøring skal sikres.

Samtidig er det nødvendigt at adskille de to processer til at male de ydre og koniske dele af den hydrauliske stempelstang. Ved slibning af 1:20-spidsen er det nødvendigt at male prøven først og kontrollere de kvalificerede dele, inden der skæres i arbejdsstykket. Husk, for at sikre stabiliteten i maskinens nøjagtighed for hydraulisk stempelstang, er manuel straightening ikke tilladt i hele processen.http: //www.honedtubing.com/