Hjem > Udstilling > Indhold

Produktionsproces for pneumatiske cylinderrør

Aug 19, 2020

Det pneumatiske cylinderrør anvendes til fremstilling af forskellige mekaniske dele, og dets nøjagtighed er høj, så det skal dækkes med komplicerede processer og strenge inspektioner, før de forlader fabrikken. Desuden er den finpudsede rørproduktionsteknologi med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi konstant ved at forbedre og perfektionere, hvilket har en stor fremmeeffekt på forbedringen af den finpudsede rørproduktionseffektivitet.

For at gøre produktionen effektivitet af den finpudsede rør højere, har vi vedtaget en ny produktionsproces til at producere det gennem kraftig slibning og automatisk slibning. Blandt dem omfatter automatisk slibning brugen af elektriske eller ultralydsslibemetoder til at udføre produktionsopgaver. En god produktionsproces er uundgåelig for at forbedre produktionseffektiviteten. I de senere år har vi brugt ovenstående flere slibemetoder til at producere sliberør og har opnået gode resultater. Slibning af indre og ydre cirkler er ikke længere et problem. Jeg tror, at en kontinuerlig indsats for at udvikle vil helt sikkert opnå bedre resultater.

Den daglige arbejdsprincip af den finpudsede rør er primært at producere et vist pres gennem sandet korn på bæltet, og udføre overflade slibning på en vis hastighed. Den op og ned bevægelse af slibende bælte maler de øvre og nedre overflader af emnet frem og tilbage for at opnå en bestemt effekt. Smøreolie skal naturligvis tilsættes kontinuerligt under slibeprocessen for at køle ned for at undgå at påvirke arbejdsemnets overfladebehandlingskvalitet. Emnet opnået på denne måde er kun en ru-bearbejdet emne, og et produkt med meget god nøjagtighed skal være færdig.

https://www.honedtubing.com