Hjem > Udstilling > Indhold

Fremstillingsproces af ST52 forkromet hertet rør

Apr 10, 2019

ST52 forkromet hylsterør bruges til fremstilling af mekaniske dele. Dens præcisionskrav er høje, så det må siges, at kompliceret proces og streng inspektion kan leveres, og med den løbende udvikling af teknologi er produktionsprocessen af honingrør konstant bedre. Perfekt.

For at gøre produktionen effektivitet af ST52 galvanisering honing pipe høj, har vi vedtaget en ny produktionsproces, som er fremstillet ved slibning og automatisk slibning. Blandt dem omfatter automatiseret slibning brugen af elektrisk eller ultralydslibning for at fuldføre produktionsopgaver.

Det daglige arbejdspraksis for ST52-elektropletteringshoneringsrøret er hovedsageligt det tryk, der frembringes af sandet på bæltet, og overfladeslibningen under rotationshastigheden. Efter den øvre og nedre bevægelse af slibebåndet er de øvre og nedre overflader af emnet jordet frem og tilbage for at opnå effekten. Selvfølgelig er det i slibeprocessen nødvendigt at kontinuerligt tilføje smøreolie og udføre afkøling, hvilket ikke kan påvirke arbejdsstandens forarbejdningskvalitet.www.honedtubing.com