Hjem > Udstilling > Indhold

Slukning og temperering af stempelstang gør procesbetjeningen af ​​emnets overflade glattere

Jan 09, 2020

Mange af de lokalt krævede procesoperationer kræver tilsvarende jævn ydeevne. På dette tidspunkt kan udstyr med slukkede og tempererede stempelstænger bruges sammen, fordi hårdhedskravene til sådant udstyr også er meget velegnede. Og i den egentlige forarbejdningsproduktion kan kontinuerlig varmebehandling udføres med induktionsopvarmningsmetoden. Naturligvis er sådanne materialer og udstyr også det mest egnede, hvilket er mere egnet til den aktuelle overfladebehandling og behandling af arbejdsemner. Sådanne operationer behandles også hovedsageligt af strømforsyningsudstyret.

Når vi vælger at komponere et sæt med quenching-værktøjsmaskiner og sensorer og andet udstyr, kan vi bruge brugen af ​​dæmpede og hærdet stempelstænger. Tilsætningen af ​​sådanne materialer kan også opnå den bedste effekt af udstyret, sådan udstyrsdesigneffekt kan også opretholde en passende tilstand. Når vi vedtager processen med at betjene processen, kan vi overveje den vigtigste metode til det strømforsyningsudstyr, der bruges i kombination, for at opnå en mere effektiv anvendelse af den dæmpede og tempererede stempelstang. Sådan arbejdsemneoverflade kan ændres og betjenes til en vis grad. Produktionseffekten af ​​en sådan bæredygtig udvikling er også påkrævet til produktion af mange arbejdsemner på nuværende tidspunkt.

For at opnå mere avanceret og kontrollerbar slukket og hærdet brug af stempelstænger, skal vi være opmærksomme på den passende frekvens, vælge en mere passende udviklingseffekt og formulere et matchende skema for vekselstrømsudstyret. Sørg for en jævnere brug af dæmpede og tempererede stempelstænger. Et sådant arbejdsemne-design er bestemt verificeret, og gennem denne indstilling kan det også have gode krav til udviklingskontrol og -indstillinger. Når vi overvejer produktion af arbejdsemner fra dette udstyr, skal vi kombinere overfladeprocessoperationer for at gøre den overordnede justeringsproces mere glat.

https://www.honedtubing.com