Hjem > Udstilling > Indhold

Årsager til beskadigelse af kromstangen

Apr 23, 2020

For det første er det muligt, at procesgassen indeholder en stor mængde indkapslet væske, hvilket bevirker påvirkningen af ​​den forkromede stang og cylindervæsken, hvilket resulterer i, at den forkromede stang trækkes ud i positionen mellem spalten mellem døde pletter.

2. Bufferen fra den forkromede stang, cylinderen og cylindersædet er meget urimeligt designet. Det kan være, at bufferen er relativt langt fra cylinderen. Vibration. På dette tidspunkt afviger koncentrationen af ​​kromstangen og krydshovedet.

For det tredje når koncentrationen ikke den specificerede standard ved montering af cylinderen og mellemkroppen, hvilket resulterer i en vinkel mellem cylinderns midtlinie og mellemkroppen, og den forkromede stang og tværhoved sandsynligvis forårsager bøjningsspænding under drift .

4. Ved behandling af kromstænger indstilles gevindvinklen relativt lille.

Den forkromede stang kan også forårsage afvigelser efter lang tid. Afvigelserne kan grovt opdeles i to typer. Den ene kaldes vandret afvigelse, som hører til fænomenet horisontal indretning mellem cylinderen og krydshovedet. Den anden kaldes lodret afvigelse, der hører til fænomenet lodret nivellering mellem cylinderen og tværhovedet. 0010010 nbsp;

https://www.honedtubing.com/