Hjem > Udstilling > Indhold

Reparationsteknologi og forarbejdningstilstand af stempelstang i rustfrit stål

May 10, 2018

Ved anvendelse af stempelstang i rustfrit stål vil brugen af sine produkter have høj overlegenhed. Til en vis grad er stempelets forbindelsesstruktur meget unik. I forbindelse med samlokalisering og produktion skal vi sammenligne, og derefter vælge en god hydraulisk cylinderoperation og produktionseffekt fra den. Anvendelsen af prøven vil også være pålidelig. Stempelstangens og stemplets forbindelsesstruktur og fremstillingsmetoden for den hydrauliske cylinder deraf er stort set ens.

Reparationsteknologi af stempelstang i rustfrit stål

Der er mange anvendelser af stempelstangen i rustfrit stål. Når vi vælger og køber stempelstangen, anbefaler vi til en vis grad udvalget af materialer af høj kvalitet. Dette er hovedsagelig at forbedre stempelets overordnede effekt, som effektivt kan forbedre brugen af cylinderstangen. På grund af en stor mængde arbejde kan stemplet bruges. Reparationseffekten af stangen kan også forbedre træthedsstyrken. Forbedre fremskridtet og effektiviteten af hele opgaven.

Ved anvendelse af stempelstang i rustfrit stål er det effektivt at vælge forarbejdningstilstanden for sine produkter, så det kan få bedre slidstyrke, gennem rulningstøbning, avanceret procesfremstillingsproces, den endelige fremstillede stempelstang er så udtryksfuld.

Når stempelstangen i rustfrit stål vælges for at matche det rullende overflademateriale, er det i et vist omfang nødvendigt at være opmærksom på den aktuelle situation i et vist omfang at vælge det reparationsmateriale, der kan have den tilsvarende effekt, så Påføringseffekten af stempelstangen vil være meget indlysende. Det kan reparere stempelstangen under dannelse af et koldt hærderlag, som også har til formål at reducere den senere skade.

Når vi vælger og køber stempelstangen, skal vi være mere opmærksomme på sin specielle struktur og den tilsvarende natur, så den effektivt kan garantere effekten af brugen af sine produkter til en vis grad. Vi kan også se på detaljerne i disse processer. Valget af brugen effekt er højt, og der er en klar drift effektivitet, sådan design detaljer kan naturligvis forbedre korrosionsbestandigheden af stempelstang overfladen.http: //www.honedtubing.com/