Hjem > Udstilling > Indhold

Krav til rustfrit stål stempelstang til bearbejdning og pakning ring clearance og strukturelle egenskaber af beskyttelsesdæksel

Jun 23, 2018

Ved påføring af stempelstangen i rustfrit stål skal produktet poleres før galvanisering, og så bliver størrelsen af den pletterede del og overfladen af polermaskinen effektivt inspiceret, og pletteringstiden beregnes nøjagtigt i overensstemmelse med tykkelsen af det belagte lag. Vær opmærksom på tykkelsen af stempelstangspletteringen. På denne måde kan den endelige antiseptiske klasse af stempelstangen forbedres effektivt.

Krav til bearbejdning og pakning af ringafstand i stempelstangapplikationer af rustfrit stål

Hovedfunktionen af stempelstangpakningsringen i rustfrit stål, når den anvendes, er at forsegle mellemrummet mellem cylinderblokken og stempelstangen, således at stempelstangen forhindres i at lække. I stempelstangsemballage er der generelt tre clearances, som er:

Axial clearance: Hovedsagelig bruges til at sikre, at pakningsringen frit kan flyde, ellers kan stempelstangen ikke fungere normalt.

Radial clearance: Undgå tryk på pakningsringen som følge af stempelstangens syn, for at undgå deformation eller beskadigelse.

Indsnitskløft: Hovedsagelig bruges til at kompensere for slid på pakningsringe.

Strukturelle egenskaber ved stempelstangbeskyttelse af rustfrit stål

Stempelstangens beskyttelsesdæksel er lavet af forskellige materialer afhængigt af driftsmiljøet for de dele, der skal opretholdes. Materialet er fremstillet af nylondug, isolerende spoler, gummi klud, olieafvisende klud, presenning, høj temperatur flammehæmmende klud, syrebestandig klud osv. 0.3mm-1.5mm. Forholdet mellem stempelstangens beskyttelsesdækforlængelse og sammentrækning er 100: 15. Den kan bøjes og udvides og kan tilpasse sig det hårde miljø ved høj temperatur, højtryks- og højhastighedsfriktion i mekanisk udstyr. Det kan fremstilles i cylinder type, kegle type, i henhold til kundernes krav. Square, fyrtårn, polygonale og andre former.http: //www.honedtubing.com/