Hjem > Udstilling > Indhold

Rulningsproces af S45C forkromet stålrør

Jul 13, 2020

Rullebearbejdning er en slags chipfri behandling, der bruger plastisk deformation af metal ved stuetemperatur til at flade den mikroskopiske ujævnhed på arbejdsemnets overflade for at opnå formålet med at ændre overfladestruktur, mekaniske egenskaber, form og størrelse. Derfor kan denne metode opnå både udjævning og forstærkning på samme tid, hvilket er umuligt at male.

Generelt skal overfladen på S45C hårdt forkromet stålrørsmateriale bejdses først og derefter inspiceres. De små mangler på den slibede tubecan kan repareres. Til reparation og finpudsning af rørets ydre overfladefejl kan der anvendes afskalningsdrejebænk, centerløs kværn, bærbar eller hængende kværn.

(1) Honing bruger en eller flere brynsten installeret på slibehovedets omkreds, og brynstenen udvides radialt af en ekspansionsmekanisme (både roterende og skubbetyper) for at presse den mod væggen i emnet hul. Fremstil en bestemt overfladekontakt. På samme tid roterer og honerer hovedet, og delene bevæger sig ikke; eller honinghovedet roterer kun, og emnet vender tilbage for at realisere honing.

(2) I de fleste tilfælde flyder slibehovedet og værktøjsmaskinens spindel eller mellem slibehovedet og arbejdsemnet. På denne måde styres slibehovedet af arbejdsemnets hulvæg under bearbejdning. Derfor påvirkes bearbejdningsnøjagtigheden mindre af selve maskinværktøjets nøjagtighed, og dannelsen af ​​huloverfladen har grundlæggende egenskaberne ved oprettelsesprocessen. Den såkaldte skabelsesproces er, at brynstenen og hulvæggen vender mod hinanden og trimmer hinanden for at danne hulvæggen og brynstenens overflade. Princippet svarer til princippet om, at to flade plader, der bevæger sig i et plan, slibe hinanden for at danne et plan.

https://www.honedtubing.com