Hjem > Udstilling > Indhold

S20C koldvalset sømløs hydraulisk cylindercylinder honingrør køb og køb rute og dets parametre

Dec 17, 2018

S20C koldvalset sømløs hydraulisk cylindercylinderhoningrør, dets navn er meget lang, men kan let forstås som et honingrør, er lavet af S20C-materiale, der hovedsagelig anvendes i hydrauliske cylindre og cylindre. På baggrund af denne forståelse er næste trin at udføre en dybtgående forståelse af produktet, så det har en korrekt forståelse af produktet.

1. Er købet af S20C koldvalset sømløs hydraulikcylinderhoningrør vigtigt?

Købet af S20C koldvalset sømløse hydraulikcylinderhoningrør kan siges at være en vigtig opgave og kan ikke behandles og udføres i tilfælde af forkert valg. Hvis der er et forkert valg, vil det desuden resultere i produktaffald og økonomisk tab for brugeren. Desuden skal alle relevante faktorer tages i betragtning for at være omfattende og specifikke, og så have nøjagtige vurderinger og korrekt valg af resultater.

2.S20C koldvalset sømløs hydraulisk cylindercylinder honing pipe købsrute og produkt kan tilpasses

S20C koldvalsede sømløse hydrauliske cylindercylinder honing pipe produkt køb rute, fra det nuværende synspunkt er der hovedsagelig tre måder at købe, den ene er at finde direkte køb af producenten, den anden er at købe gennem agenten, den tredje er i valget af produktet på den relevante industri hjemmeside, hvilken måde at vælge, er bestemt af sine egne betingelser og faktiske forhold. Derudover kan produktet tilpasses, tilpasses efter forskellige brugers behov eller nogle specielle brugskrav, men produktprisen vil være forskellig fra standardproduktet.

3. Hvorfor er denne type honingrør tilgængelig på pneumatiske eller hydrauliske produkter?

S20C koldvalset, sømløst hydraulikcylinderhoningrør, som navnet antyder, er et honingrør, der kan anvendes på hydrauliske cylindre og cylindre. Efter den koldvalsede behandling har det sømløse stålrør ikke noget hærderlag på indervæggen og ydervæggen og kan modstå et bestemt højt tryk, høj overfladeglathed og kold bøjning uden deformation, flaring og fladning uden revner, så baseret på Disse fordele, produktet kan bruges på pneumatiske eller hydrauliske produkter.

4.S20C koldvalsede sømløse hydrauliske cylindercylinder honingrørmaterialeparametre og rørparametre

Materialet, der anvendes i S20C koldvalset sømløse hydraulikcylinderhoningrør, er S20C, som er et kulstofcarbonstål med god sejhed, plasticitet og svejsepræstation, men styrken er ikke særlig høj. Denne type stål har en udbyttestyrke og en trækstyrke på ikke mindre end 245 MPa og en forlængelse på ikke mindre end 28%. Derudover kan normaliserende behandling udføres for at fremme vævsspiroidisering og forbedre materialets skæreydelse.

Rørparametrene for S20C-koldvalset sømløse hydraulikcylinderhoningrør er også et vigtigt aspekt. Specifikt er det: Indvendig diameter tolerance er 0,03mm, og den indvendige overflade ruhed er Ra0.2-0.8um. Rørets rethed er 0,3-1,5 mm / m.http: //honedtubing.com/