Hjem > Udstilling > Indhold

S20C honed tube har ikke kun høj produktivitet, men har også høj forarbejdning præcision.

Apr 05, 2019

Ifølge forskellige formål kan forskellige former presses, således at honing ikke kun kan anvendes til bearbejdning af det indre hul, men også kan behandle den ydre cirkel, flyet, den sfæriske overflade og forskellige specielle formede overflader. For eksempel er det udvendigt afrundede honingværktøj et cylindrisk hjul, gearet. Honingværktøjet er et slibearbejde. Honingrøret er et honinghoved sammensat af 4 til 6 sandstænger til efterbehandling af det indre hul. Honing har ikke kun høj produktivitet, men har også høj forarbejdningsprecision. Den generelle dimensionsnøjagtighed kan nå IT5 ~ IT6, overfladens ruhed kan nå 0,8-0,1 μm , og hullets geometriske afvigelse kan korrigeres. For yderligere at forbedre honingproduktiviteten er honeyprocessen rettet mod stærk honing, automatisk størrelsestyring af automatisk honing, elektrolytisk honing og ultralydshoning.

På grund af den internationale finanskrise er efterspørgslen på det eksterne marked meget faldet, eksportordrer faldt kraftigt, og de virksomheder, der led af ledelsen, havde engang reduceret produktionen betydeligt, og hele branchen led tab. I 2009 startede Kinas omfattende infrastrukturkonstruktion og Huimin-projekter under drivkraften i regeringens pakke af foranstaltninger for at klare konsekvenserne af den internationale finanskrise, hvilket førte væksten i efterspørgslen efter honingrør. Tilpasning og genopretningsplanen for honingrørindustrien blev indført, hvilket øgede tilliden og styrede retningen for honingrørindustrien for at overvinde vanskeligheder og søge udvikling. Efterhånden som Kinas økonomi som helhed løber op, er efterspørgslen efter honingrør i fremstillingsindustrier som biler og husholdningsapparater vokset hurtigt, hvilket skaber et godt eksternt miljø for væksten i rørindustrien.

S20C honed tube er en slags cylinder rør. Sammenlignet med andre bearbejdningsprocesser har honingrøret højere forarbejdningsprecision og flere behandlingsprocedurer, så det er kun naturligt, at honingrøret er koldere end koldtegning. Dyrere. Med den uordenske udvidelse af det rustfrie stålhoningrør fortsætter honey pipe-industriens profit fortsat, hvilket vil føre til, at et stort antal virksomheder dør. Ifølge data fra China Honing Pipe Industry Association er salget af honey pipe virksomhedens salgsprocent kun 0,4. %, og denne fortjeneste vil falde, hvis den fortsætter med at udvikle sig i branchen, så den fremtidige udvikling af rustfrit stålhoney pipe industry er bekymrende. Det kan ses, at selv om den blinde ekspansion har opfyldt efterspørgslen på markedet i begyndelsen og nået en vis balance mellem udbud og efterspørgsel, kan de midler, der investeres i en kort periode, ikke hurtigt trækkes tilbage. Mange virksomheder har stagneret efter indtræden i rustfrit stål honey pipe industrien, især i prisfaldet. I tilfælde af et tab vil tabet blive mere og mere alvorligt, og renten på lånet har været langt højere end overskudsgraden.www.honedtubing.com