Hjem > Udstilling > Indhold

S45C forkromet stålstang købsanvisning og drejning værktøjstyper

Jan 08, 2019

S45C materialet og den hårde forkromede bar kan kaldes S45C hard chrome bar, og denne type bar er genstand for læring og forståelse nedenfor, fordi den kun kan bruges rimeligt, hvis den har en korrekt forståelse af det. Udnyt det fuldt ud, og det har til gengæld en god brugseffekt.

 

1. S45C i S45C forkromet stålstang, hvad er det?

S45C i S45C forkromet stålstang er professionelt lavet af kulstofkonstruktionstål af høj kvalitet, og denne type stål har et kulstofindhold på mere end 0,4%, som har meget god slidstyrke, men kræver varmebehandling og hurtig køling skal gøres efter temperering under varmebehandling for at undgå temperamentbrødhed. Denne type stål anvendes i vid udstrækning i maskinerifremstilling for at give mekanisk udstyr gode mekaniske egenskaber.

 

2. S45C forkromet stålboks købs- og købsvejledning

Køb af S45C forkromede stålstænger kan siges at være en vigtig opgave. Det skal tages alvorligt og udføres, og alle relevante faktorer skal tages i betragtning, så de rigtige produkter kan vælges, og samtidig kan produktaffald på grund af forkert valg undgås. Bringer økonomiske tab til brugerne. I købsprocessen skal de fem aspekter af produktets oprindelse, parametre, pris, produktkvalitet og fabrikant overvejes og være uundværlige. Desuden vælger man i henhold til deres egne forhold og faktiske forhold den rette måde at jævnligt udføre køb af produktet på.

 

3. Er udvælgelsen af S45C forkromede stålstangsproducenter vigtigt?

S45C forkromede stålstænger er valget af producenten et vigtigt arbejde, fordi det er relateret til produktkvalitet, såvel som produktets ydeevne og brug. Det vigtigste er at vælge en professionel og regelmæssig producent for at sikre produktets kvalitet, og for at gøre produktet til en god præstation og brugseffekt, for at undgå problemer ved brugen af S45C forkromet stålstang.

 

4. Hvilken slags værktøj skal jeg bruge til at dreje S45C forkromet stålstang?

S45C forkromet stålstang, fordi overfladen er hårdt forkromet, den har høj hårdhed, og almindelige drejeværktøjer kan ikke drejes. Den skal bearbejdes med CBN-værktøj med kubisk bornitrid. Behandlingens hårdhed kan nå Rockwell hardness HRC55. Desuden kan brugen af denne type værktøj sikre behandlingskvaliteten og behandlingseffekten af turning.www.honedtubing.com