Hjem > Udstilling > Indhold

Udvælgelse af 42CrMo hårdt forkromet stålstangcylinderforing og fjernelse af faste urenheder

Mar 24, 2019

Den 42CrMo hårde forkromede stålstang spiller en meget vigtig rolle i det hydrauliske system under brug. Dens transmissionstryk, smøring, afkøling og tætning er alle vigtige dele af stempelstangsarbejdet, og brugen af hydraulikolie har direkte indvirkning på det tidlige trin i hydrauliksystemet. Hovedårsagen til svigt og dens holdbarhed.

42CrMo hårdt forkromet stålstang Under udvælgelsesprocessen vælger vi den passende stempelstang til hydrauliksystemet, og vi skal også vælge den relevante hydraulikolie i henhold til de specificerede kvaliteter i stempelstangsanvisningen. I tilfælde af særlige forhold bør olien af olien også anvendes i overensstemmelse med den oprindelige karakter.

Den rene hydraulikolie i 42CrMo hårdt forkromet stålstang er levetiden til hele det hydrauliske system. I det rustfrie stålstøbningshydrauliksystem er der mange præcisionsdele, nogle har huller, nogle har dæmpningshuller, når de faste urenheder i metamorfolien invaderer stempelet. Stangen vil forårsage en række stammer, hårnåle, oliepassagerblokke osv. som bringer det hydrauliske system i fare.

Den måde, 42CrMo hårdt forkromet stålstang producerer disse faste urenheder, skyldes ofte urent hydraulikolie, urent brændstofværktøjer, utilsigtet tankning og vedligeholdelse og desquamation af hydrauliske komponenter, så undgå disse problemer og skal være fra kilden. Udfør effektiv kontrol og kontrol.

42CrMo hårde forkromede stålstænger vælges i vores daglige praksis, effektivt rengøring og tørring af stemplerne og cylinderlinerne, påføring af et lag af rengøringsolie på de respektive arbejdsflader, opstilling af cylinderlinerne, toppen af stemplerne nedad og anvendelse af Højre hånd er placeret glat ind i cylinderforingen. Hvis stemplet langsomt falder, indikerer det, at stemplet og cylinderens hylster har en god clearance; hvis det ikke falder, er klaring for stramt; hvis det falder for hurtigt, indikerer det, at clearingen er for stor.

Den 42CrMo hårde forkromede stålstang forbedrer korrosionsbestandigheden af overfladen af produktet under operationen og kan effektivt forsinke dannelsen eller udvidelsen af træthedsspringen i en vis grad. Dens rullende overflade danner et koldt hærderlag, hvilket reducerer slibningen. Forme den elastiske og plastiske deformation af den sekundære kontaktflade .www.honedtubing.com