Hjem > Udstilling > Indhold

Løs fænomenet til vægklæbning i de hydrauliske cylinderrør

Aug 16, 2020

Når du bruger hydraulikcylinderrør, er det sidste, du ikke vil se GG, at røret klæber fast. Når dette fænomen er uundgåelig, vil rørets ydeevne også blive direkte påvirket. Vi kan kun starte med årsagerne og træffe tilsvarende forebyggende foranstaltninger for at minimere sandsynligheden for problemer.

I de fleste tilfælde er det hydrauliske cylinderrørs vægklæbende fænomen forårsaget af rørets råmateriale. Når hærdemidlet tilsættes til råmaterialet, vil dette problem opstå, hvis behandlingen ikke er rimelig. Med andre ord skal råmaterialernes kvalitet kontrolleres, og udvælgelseskriterierne skal være strenge under fremstillingen af ​​slibede rør.

På grund af graden af ​​balance mellem den hydrauliske cylinderrørsfunktion kan det også føre til udseende af vægklæbning. Det mest almindelige er forkert kontrol af temperatur- og procesindikatorer under behandling, hvilket gør reaktionsprocessen ujævn. Som et resultat er streng kontrol af forskellige parametre i processen blevet et princip, der skal følges.

https://www.honedtubing.com