Hjem > Udstilling > Indhold

ST52 honed tube er konstant forbedrende og perfektionering

Apr 06, 2019

ST52 honed tube bruges til fremstilling af forskellige mekaniske dele, dens præcisionskrav er høje, så det må siges at kompliceret proces og streng inspektion kan sendes fra fabrikken. Hertil kommer, med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi, forbedrer produktionsprocessen af honingrøret konstant og perfektionering, hvilket i høj grad fremmer forbedringen af produktionseffektiviteten af honingrøret.

For at gøre produktionen effektivitet af ST52 og ST52.3 sømløse hydrauliske cylinder honing pipe stor diameter / lille diameter honing pipe behandling, har vi vedtaget en ny produktionsproces, som er fremstillet ved stærk slibning og automatisk slibning. Blandt dem omfatter automatiseret slibning brugen af elektrisk eller ultralydslibning for at fuldføre produktionsopgaver. God produktionsproces er uundgåelig for at forbedre produktionseffektiviteten. I de senere år har vi brugt ovennævnte flere slibemetoder til fremstilling af sliben, som har opnået gode resultater. Slibningen af den indre cirkel er ikke længere et problem. Jeg tror, at konstant indsats og udvikling vil helt sikkert opnå bedre resultater.

ST52, ST52.3 sømløs hydraulisk cylinder cylinder honing pipe stor diameter / honey pipe behandling daglige arbejde princip er hovedsageligt gennem sandet på sandet bælte for at skabe et bestemt pres, overfladen slibning under en vis hastighed. Efter op- og nedbevægelsen af slibebåndet er arbejdsstykkeets øvre og nedre overflader jordet frem og tilbage for at opnå en vis effekt. Selvfølgelig er det i slibeprocessen nødvendigt at tilsætte smøreolie kontinuerligt og udføre afkøling for at undgå at påvirke arbejdsstandens forarbejdningskvalitet. Det således opnåede emne er kun et groft bearbejdet emne, og et produkt, som kræver en meget høj præcision, skal være færdig.www.honedtubing.com