Hjem > Udstilling > Indhold

Købsvejledninger til køb af rustfrit stål og hårdt kromstang og købsruter og hård forkromningsteknologi

Nov 22, 2018

Rustfrit stål hårdt kromstang, som er en stang af rustfrit stål og hårdt forkromet på overfladen, kaldes rustfrit stål hårdt kromstang. Følgende er en beskrivelse af den relevante viden om denne type bar, for at introducere produktet, så det kan bruges korrekt på det rigtige sted.

1. Rustfrit stålstang, skal overfladen være hårdt forkromet?

Rustfrit stålstang, som er en slags stang af rustfrit stål, og om overfladen skal være hårdt forkromet, er at se om der er et behov for om nødvendigt at udføre dette arbejde, behøver ikke at gøre det, siger ikke Overfladen skal være hårdt forkromet. Hvis overfladen af rustfrit stålstang er hårdt forkromet, kan den kaldes en hård kromstang af rustfrit stål.

2. Købsvejledninger og købsruter i rustfrit stål

Købet af hårde kromstænger af rustfrit stål svarer til køb af almindelige stænger, og det er en vigtig opgave. Det bør ikke undervurderes og sjusket. Ved køb skal den også overveje nogle faktorer, såsom produktets oprindelse, parametre, realtidsnotering og prisopgørelser, produktkvalitet, fabrikant og produkt eftersalgsservice, og man må ikke gå glip af. Derudover er det nødvendigt at have ingen olie, og også overveje produktets brug miljø og brug krav. Når alle ovenstående faktorer er taget i betragtning, kan der opnås nøjagtig vurdering og korrekt udvælgelse af resultater.

Der er tre måder at købe rustfrit stål hårde kromstænger på. Den ene er at finde producenten direkte for køb, den anden er at købe gennem agenten, og den tredje er at købe produktet på dets relaterede branches hjemmeside. Men uanset hvilken du vælger, skal du kende specifikke oplysninger om produktet og producenten, så du kan foretage vurderinger og valg.

3. Hård krombehandling af hårde kromstænger af hårdt rustfrit stål og hård forkromning

Hård forkromning af hårde kromstænger af rustfrit stål, fra et professionelt synspunkt, dette er en overfladebehandlingsteknologi, der har til formål at øge overfladens hårdhed i denne slags bar, gør overfladen lys og smuk og god rust og korrosionsbestandighed for at forlænge produktets levetid.

Rustfrit stål hårdt kromstang, som kan forkromes med hårdt kromteknologi for at opnå hårdt rustfrit belægning i rustfrit stål og har en god bindekraft mellem hårdt kromlag og rustfrit stålbaselag og forbedrer overflademorfologi af denne slags bar, hårdhed, slidstyrke og korrosionsbestandighed. Da det hårde kromlag, der opnås ved denne teknik, har høj hårdhed og god slidstyrke, korrosionsbestandighed og stærk bindingskraft, er den desuden en ideel udskiftningsteknologi til den konventionelle krombelægningsprocesseknologi. Http://www.honedtubing.com /