Hjem > Udstilling > Indhold

Rustfrit stål stempelstang ansøgning og forarbejdning fordele

Dec 20, 2017

Den omfattende anvendelse af stempelstang i rustfrit stål afhænger også af produktets kvalitet. Processen er hovedsagelig brugen af ​​moderne udstyr og avanceret produktionsteknologi, fordi brugen af ​​stempelstangsbehov i rustfrit stål vil produktet anvende raffineret leje stål, rustfrit stål Stempelstang med præcisionsslibning og polering af avanceret teknologi, de tekniske indikatorer er i overensstemmelse med og overstiger den nationale standard.

Brugen af ​​stempelstang i rustfrit stål i produktet med høj præcision, lang levetid, god pålidelighed. Bredt brugt i bilindustrien, el, husholdningsapparater, instrumentering og andre områder, de vigtigste produkter, der sælges i Europa, USA og andre lande, roste af brugerne. Selskabet fokuserer også på udvikling af forskellige nye produkter og forskning og udvikling, for at imødekomme kundernes efterspørgsel efter specialprodukter, for at give kunderne tilfredsstillende design og specialiserede tjenester.

Stempelstangapplikationer af rustfrit stål

Stempelstang i rustfrit stål anvendes hovedsageligt til tekstilmaskiner, transportmaskineaksel, stempelstang til bilindustrien, plastikmaskinerestyringskolonne, hydraulisk pneumatisk, byggemaskiner, emballeringsmaskiner, trykmaskinerulle, tekstilmaskiner, transportmaskiner Aks, lineær bevægelse til lineær optisk akse.

Hydrauliske og pneumatiske byggemaskiner ved hjælp af stempelstang i rustfrit stål, stempelstang i rustfrit stål er en rulleproces, stempelstangens overflade har en lille kompressionsspænding, det er dette punkt af stress, der vil gøre stempelstangen i rustfrit stål stramt, forebyggelse af erosion Ekspansionsrollen. Således øger rustfrit stål stempelstang korrosionsbestandighed, men også forbedre sin holdbarhed, for sin træthed styrke er også stærkt forbedret.

Stålstangsforarbejdningsfordele i rustfrit stål

Stempelstang i rustfrit stål efter dets rulleformning, overfladen der vil være et lag af koldhærdende lag, dette lag af koldhærdning er hovedrollen ved at reducere kontaktfladen af ​​slibeparet af dets elastiske og plastiske deformation, hvilket er usynligt. cylinderstangsoverflade for at forbedre slidstyrken, men også for at eliminere forbrændingen forårsaget af slibningsbetingelser.

Anvendelsen af ​​rustfrit stål stempelstang slidstærke produkter, god korrosionsbestandighed, produktet er primært brug af avanceret præcision koldtegning, præcisionsslibning og polering proces, er hele produktet af de tekniske indikatorer opfyldt og overskredet Nationale standarder, når de anvendes til brændstoftanke, cylindre, støddæmpere.http: //www.honedtubing.com/