Hjem > Udstilling > Indhold

Rustfrit stål stempelstang samling kvalitet og test tekniske krav

May 23, 2018

Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål har teknologien for sine produkter fordelene ved stort forhold mellem vægt og vægt, lille volumen, højfrekvensrespons og god strømstyring. Den pneumatiske transmission af stempelstænger af rustfrit stål har sin egen grad til en vis grad. Fordelene ved ingen forurening, lave omkostninger, sikkerhed og pålidelighed og energibesparelse er meget nemme at kombinere med mikroelektronik og elektrisk teknologi til dannelse af et automatisk styresystem.

For effektivt at forbedre udstyrets samlingskvalitet ved brug af stempelstænger af rustfrit stål er det generelt nødvendigt at sikre, at afstanden mellem stemplerne og cylindrene opfylder kravene før installationen og for at kontrollere, om de forskellige tolerancer for cylinder liners er kvalificeret. Når cylinderens stang er inspiceret, skal man forsegle gummiringen, når den installerer en ny forseglingsgummiring, være flad og ikke forvrænget. Og i processen er der ikke tilladt klæbrige olier, så gummiet ikke blødgør, og elasticiteten svækker og taber tætningsvirkningen. På samme tid kan en passende mængde tætningsmiddel påføres omkring tætningsringen, som skal være kontinuerlig, ensartet og uafbrudt.

Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål udføres behandling af produkter hovedsageligt ved rullning. I en vis grad er overfladestærkt kompressionsspænding tilbage på overfladelaget. Dette vil i en vis grad hjælpe overfladen til mikrokrekke lukning, så den kan være effektiv. Forbedre overfladens korrosionsbestandighed og forsinke dannelsen eller udvidelsen af træthedssprængninger, hvorved cylinderstængernes udmattelsesstyrke øges. Gennem rulleformning danner den rullende overflade et lag af koldhærdende lag, hvilket reducerer den elastiske og plastiske deformation af slibekontaktoverfladen, hvorved slidbestandigheden af cylinderstangens overflade forbedres og der undgås forbrænding forårsaget af slibning. Efter rullning kan reduktionen af overfladens ruhedsværdi forbedre blandingsegenskaberne. Samtidig reduceres friktionsskaden på tætningsringen eller forseglingen, når cylinderstangstemplet bevæger sig, og den samlede levetid for cylinderen forbedres.

Brugen af stempelstang i rustfrit stål sætter effektivt sin cylinder ind i cylinderblokken og presser cylindermuffen jævnt og kraftigt på plads. Og kontroller hver cylinder over cylinderens højde på planet, for ikke at stramme cylinderboltets cylinderhoveddeformation eller forsegling er ikke streng. Hvis betingelserne er opfyldt, efter at cylinderhovedpakningen og cylinderhovedet er installeret, er ingen lækage acceptabel.

Stempelstangapplikationer i rustfrit stål omfatter mechatroniske produkter og systemer med hurtig reaktion, pneumatiske komponenter med høj levetid, fine membranfiltre med stort flow, integreret ledningsføring med avanceret ledningsteknologi, kombinerede komponenter med sensorer og logikkredsløb og Exuberant-produkter, der udøver trykegenskaber. Med den tekniske udvikling af kalandering, tegning, støbning, bearbejdning, rengøringsafbinding, montering og testning. Http://www.honedtubing.com/