Hjem > Udstilling > Indhold

Stempelstang i rustfrit stål før installationskrav og montagekvalitet

Jun 11, 2018

Ved påføring af stempelstang af rustfrit stål er hovedforseglingen af produktet en læbetætning med to forseglingslip ved den ydre diameter, der effektivt forlænger forseglingens levetid og eliminerer det samme i en vis udstrækning. Indflydelsen af kortaksen, isoleret fra det kryogene væske og absorptionsindgangen, uanset formen af mellemrummet mellem stempel- og cylinderboringen. På denne måde produceres stor træghedskraft i slutningen af rejsen. Ved brugen af gravemaskiner repræsenterer det samlede areal under kurven den absorberede kinetiske energi. Begge ender af stempelet er installeret med en snavsfastholdende ring, som er en passiv centrering. Støtteringen har en højtryksbærerkapacitet, den støvsikre ring er en støvtæt ring, og buffer perfusion har et konstant tryk. Giver høj sidelastkapacitet. Da den har urenheder og hylder, har den stærke antiekstruderingsevner under lavt tryk og store huller. Når bufferen er indført i slutningen af rejsen.

  

Med henblik på at forbedre udstyrets samlingskvalitet ved brug af stempelstænger af rustfrit stål er det nødvendigt at sikre, at afstanden mellem stemplet og cylinderen opfylder kravene før installationen. Og kontroller cylinderhylsteret for forskellige tolerancer. Når stempelstangen i rustfrit stål passerer inspektionen, er det nødvendigt at sikre, at forseglingsforkladen er flad uden forvrængning, når det nye tætningsmiddel er installeret. Og i processen er der ikke tilladt klæbrige olier, så gummiet ikke blødgør, og elasticiteten svækker og taber tætningsvirkningen. På samme tid kan en passende mængde tætningsmiddel påføres omkring tætningsringen, som skal være kontinuerlig, ensartet og uafbrudt.

  

Stempelstang i rustfrit stål til en vis grad behovet for effektivt at sætte sin cylinder ind i cylinderblokken ved hjælp af sine hænder jævnt at presse cylinderens hylster presset på plads, i en vis grad effektivt kontrollere højden af hver cylindercylinder over planet For at undgå at spænde cylinderbolten, kan cylinderhovedet være deformeret eller ikke tæt forseglet. Når stempelstangen i rustfrit stål er i brug, er det kvalificeret, at efter at cylinderhovedpakningen og cylinderhovedet er installeret, er ingen lækage acceptabel.

  

Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål er tætningerne dannet af støvtæt, fast forsegling og hydraulisk buffer, og hårdheden når den højeste HRC62, der kan flyde. På grund af den ekstraordinære materialeffektivitet af tætningsringen er overfladehastigheden ≤ 2m / s. Stempelstangens hovedforseglingsring er en læbeforsegling med to forseglingslip og en tæt pasform ved yderdiameteren for at forlænge forseglingens levetid.http: //www.honedtubing.com/