Hjem > Udstilling > Indhold

Rustfrit stål stempelstang forbindelse krav og materialevalg

Sep 17, 2018

I brugen af rustfrit stål stempelstænger, er kontakt overfladen lavet af specielle materialer, som har visse elastisk og plast deformation under brug. Sådanne strukturelle træk kan effektivt sikre drift af stempelstangen, give passende arbejde ydeevne og sikre stabilitet. Hvordan det fungerer. Denne type af stempelstangen bruges nu i mange industrielle applikationer, hovedsageligt ved hjælp af disse strukturer til at forbedre den samlede operationelle flydende.

I brugen af rustfrit stål stempelstænger, kan nogle af materialeegenskaber cylinder rod overflade forbedre den tilsvarende virkning af stempelstangen. Dette slid modstand erfaring er dybest set det samme. Vi skal være opmærksomme på dette Funktionsprincip når køber stempelstangen, og undgå nogle faktorer, der kan blive beskadiget, og den tilsvarende design, for at sikre, at effektiviteten er højere.

Når vi vælger stempelstangen, bør vi vælge efter Funktionsprincip. Materiale af dette materiale vil være mere pålidelige. Og kvaliteten af stempelstangen kan forbedre fit.

Stempelstangen er en forbindende medlem, der understøtter arbejdet i stemplet, og bruges som regel i en cylinder og en cylinder bevægelse fuldbyrdende medlem. Dens funktion er at forbinde stemplet og crosshead til at overføre den kraft, der handler om stempel og drive stempel til at flytte. Så hvordan er piston og piston rod forbundet?

De mest almindelige forbindelse mellem stemplet og stempelstangen er en trådet forbindelse. Denne forbindelse er enkel og nem at betjene. Ulempen er dog, at tråden er let at trække ud, så det er nødvendigt at bruge nogle anti-løs fittings, såsom anti-tilbagetrækningskraften skruer, anti-opbakning Spændeskiver, tråd lim, osv.

Ud over gevind forbindelsen er forbindelsen mellem stemplet og stempelstangen på de fleste snap forbindelse. Denne type forbindelse har stærk indflydelse kapacitet og pålidelig drift, og er generelt bruges når stempelstangen er stort. Kortet er også meget nem at installere, men kræver en dedikeret værktøj. Afhængigt af diameteren af stempelstangen varierer størrelse og tykkelse af tasterne bruges.http://www.honedtubing.com/