Hjem > Udstilling > Indhold

Rustfrit stål stempelstang energibesparende fordele og efterspørgsel på markedet

Jun 20, 2018

Anvendelsen af stempelstænger af rustfrit stål i en vis grad har brug for sin produktteknologi, har et stort forhold mellem vægt og vægt, lille størrelse, højfrekvensrespons, tryk, flowstyrbarhed, fleksibel transmissionseffekt, let at opnå lineær bevægelse mv. , pneumatisk transmission har Energibesparende, ikke-forurenende, billig, sikker, pålidelig, enkel struktur og andre fordele, og let kombineret med mikroelektronik, elektrisk teknologi til at danne et automatisk styresystem.

Stempelstang i rustfrit stål ved brug af sin produktbeskyttelsesmuffe, i et vist omfang klogt kombineret med cylinderens arbejdspraksis, er produktets udformning meget delikat og kompakt og høj præcision i en vis grad brækket gennem Traditionel cylinderbeskyttelsesmuffe GB Specifikationer, der bruger innovative teknologier og produkter til at lede industriens udviklingstendens, bliver den til en ny generation af cylinderbeskyttelsesmuffe.

Stempelstangen i rustfrit stål er forskellig fra temaet i kabinettet. Udstillingen vil blive opdelt i materielle serier, specifikationsserier, interne rejseserier og færdig produktdisplay. Flere dele viser hele produktets behandlingsproces. Hvert område viser professionelt relevante produkter, teknologier og applikationsprogrammer, og hvert områdes produkter kan udføre egentlige dynamiske operationer, der giver seerne interaktive oplevelser.

For at kunne tilpasse sig markedets behov er stempelstænger af rustfrit stål blevet udviklet til forskellige dele af en række små pneumatiske systemer, som indeholder flere pneumatiske komponenter og er udstyret med kontrol og installation. For eksempel er en komponent til at flytte små genstande en kombination af X-akse og Z-akse med to cylindre med guider. Modulet kan bevæge sig 3 kg, udstyret med magnetventil, programmerbar controller, kompakt struktur, lille fodspor, justerbart slagtilfælde.

http://www.honedtubing.com/