Hjem > Udstilling > Indhold

Stempelstang i rustfrit stål ved brug af præmonteringskontrol og tilpasning

Apr 11, 2018

Brugen af stempelstænger af rustfrit stål spiller en meget vigtig rolle i hydrauliksystemet. Overførslen af tryk, smøring, køling og forsegling er i et vist omfang vigtige forbindelser til stempelstangen til arbejde. Brugen af hydraulisk olie er blandt andet en vigtig faktor, som direkte påvirker hydrauliksystemets tidlige svigt og dets holdbarhed.

Ved valg af passende ruststemplets stempelstang til hydrauliksystemet skal det også være nødvendigt at vælge og anvende den relevante hydraulikolie i overensstemmelse med den klasse, der er specificeret i stempelstangens vejledning. Den rene hydraulikolie er livskilden for hele det hydrauliske system og er mørkbrunt, mælkehvidt eller lugtfyldte hydrauliske olier er forringende olier og kan slet ikke anvendes.

Stempelstang i rustfrit stål ved brug af præmonteringskontrol og tilpasning

1. Udvælgelse og inspektion af stempelstangs sideudtag og ringrille

Stempelstangen er monteret i ringsporet, kan rotere frit i ringsporet og kan synke ind i ringsporens bund, og kanten er mellem 0,10-0,15 mm. Hvis stempelstangen er forbi, er kantspalten for stor.

2. Kontroller den tilladte forskel mellem stemplet og forbindelsesstangen

Den samme flercylindrede dieselmotor, stemplets kvalitet må ikke overstige 10g, kan forbindelsestangens kvalitet ikke overstige 20g, kvaliteten af stempelstangsenheden må ikke overstige 30g.

3. Valg af stempel og cylinderhylster

Den matchende metode i vores daglige praksis er at vaske og tørre stempel- og cylinderforingen, anbring et lag ren motorolie på den respektive arbejdsflade, rør cylinderforingen med stempelet nedad og læg cylinderen med højre hånd glat . sæt. Hvis stemplet langsomt falder, betyder det, at afstanden mellem stempel og cylinderhylster passer godt. Hvis stemplet ikke falder, er klaring for stramt. Hvis du falder for hurtigt, betyder det at hullet er for stort.

Brugen af stempelstænger af rustfrit stål forøger overfladekorrosionsbestandigheden og forsinker dannelsen eller udvidelsen af træthedssprængninger. Dens rullende overflade danner et lag af koldt hærdet lag, hvilket reducerer elasticiteten og plastisk deformation af slibekontaktoverfladen, stempelstangen, der hovedsagelig anvendes i hydrauliske pneumatiske, tekniske maskiner, stempelstænger til bilindustrien, stempelkolonne af plastmaskiner, emballeringsmaskiner, trykmaskineri , rulleskafter og andre felter.http: //www.honedtubing.com/