Hjem > Udstilling > Indhold

Stempelstang i rustfrit stål anvendes i vid udstrækning og behandlingsmetoder

Aug 18, 2017

Brugen af stempelstænger af rustfrit stål kan anvendes effektivt inden for ingeniørmaskiner, hydraulisk pneumatisk, plast maskineri guide kolonne, trykning maskiner rulle, emballeringsmaskiner og andre felter, rustfrit stål stempelstang i forarbejdningsprocessen er hovedsagelig brugt til at rulle Forarbejdning.

Samme tid som

Formålet med stempelstangen i rustfrit stål er, at overfladelaget forlader overfladens restpressionsspænding, hvilket er mere nyttigt for overfladen af de små revner i den lukkede, effektivt hæmmer udvidelsen af erosionen, hvilket til en vis grad vil blive bedre effektivt produktets overfladekorrosionsevne, og kan effektivt forsinke genereringen og udvidelsen af træthedssprængninger.

Samme tid som

Stempelstangen af rustfrit stål rulles og formes ved sin rullningsproces, og dens rullende overflade danner et koldt hærderlag, der effektivt reducerer den elastiske og plastiske deformation af slibekontaktoverfladen under brug, hvorved overfladen af cylinderstangen forbedres. modstand, samtidig med at den slibning, der skyldes forbrændingen, undgås.

Samme tid som

Brugen af stempelstang i rustfrit stål kan afspejles i bearbejdningstilstanden, rullingen er en effektiv og højkvalitets procesmål, rullende, cylinderstangens overfladens rude ved at rulle Ra3.2 ~ 6.3um reduceres til Ra0. 4 ~ 0,8um, stivhedens overfladehårdhed steg med ca. 30%, cylinderstangens overflade udmattelsesstyrke steg med 25%. Cylinderlivet, øget med 2 til 3 gange, rulleprocessen end slibeprocessens effektivitet steg ca. 15 gange.

Samme tid som

Stempelstang i rustfrit stål er også en bred vifte af applikationer, hele anordningens konstruktion er forholdsvis enkel i valget af positioneringsreference for at sikre koaksialgraden af dele og dele af den gensidige nøjagtighed af placeringen af alle de Behandlingsteknologi bruges to centreret hulpositionering, i overensstemmelse med princippet om genforening.

40Cr-steel-piston-rod.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

web: http://www.honedtubing.com