Hjem > Udstilling > Indhold

Rustfrit stål stempelstang pakning seal brug og energibesparende krav

Aug 21, 2018

Anvendelsen af rustfrit stål stempelstang har fordelene ved stor magt-til-vægt ratio, lille volumen, høj frekvensrespons, god kontrollerbarhed af tryk og flow, fleksibel overførsel af magt, let realisering af lineær bevægelse, osv. Pneumatisk transmission har energi besparelse og forurening-fri. Lav pris, sikker og pålidelig, enkel struktur, osv., og let at kombinere med mikroelektronik og elektrisk teknologi til at danne en automatisk kontrol system. Derfor, hydrauliske og pneumatiske teknologi er udbredt i forskellige sektorer af den nationale økonomi.

Brug af rustfrit stål stempelstang anvendes hovedsagelig til cylinder bevægelse fuldbyrdende del, og bruges primært som en forbindende led for at støtte arbejdet i stemplet under operationen. Men i brugen af stempelstangen, flaskerne er alle gapped, så vi skal forsegle kløften.

  

Den pakning seal i brugen af rustfrit stål stempelstænger er en dynamisk tætning hovedsagelig anvendes i de bevægelige dele af processen maskiner og udstyr i maskinindustrien, såsom stemplet eller stempelstang af en kompressor, stængel og faste stang for lineær og spiral motio n ventiler. Tætning mellem organer. Stempelstangen pakning seal er hovedsagelig fremstillet ved gas pres forskel før og efter forsegling til at opnå en selvstændig stramning seal.http://www.honedtubing.com/