Hjem > Udstilling > Indhold

Behandlingskrav til rustfrit stålstemplet og groft udvalg

Jan 30, 2018

Ved brug af stempelstang i rustfrit stål, stempelstangsforbindelsestruktur, kan den effektivt opdeles i integreret og samlet, monteret og gevindskåret, halvringstilslutning, fastgørelsesringstilslutning og konisk tilslutningstype. Hydraulikcylinder i almindelighed arbejdsvilkår, stempel og stempelstang gevindforbindelse. Men når arbejdstrykket er højt eller belastningen er stor, og stempelstangens diameter er mindre, kan stempelstangens gevind være overbelastet. Desuden kan møtrikken af det faste stempel vibrere, når vibrationen af arbejdsmaskinen er stor, så en ikke-gevindforbindelse.

Rustfrit stål stempelstang bruger hovedstrukturen af produktet har to slags fast og hult. Solid stempelstang, der anvendes i den mindre diameter af anledningen, når den større diameter for at reducere vægten er stempelstangen fremstillet af hul. Hulstemplet forlod den ene ende af porerne, således at svejsning og varmebehandling kan udlade varme. Rustfrit stål stempelstang ende og arbejdsmaskiner forbindelsesstruktur, i henhold til forskellige krav. Der er hovedsagelig følgende former: Loddet enkelt øreringe, monolitiske enkeltøreringe, glatte ender, to øreringe, boldhoved, eksterne gevindforbindelser, indvendige gevindforbindelser og meget mere.

Behandling af krav til rustfrit stålstempelstang

1 slibende cylindrisk overflade, emnet nemt at fremstille kniv, elastisk deformation, der påvirker stempelstangens nøjagtighed. Derfor skal forarbejdningscentret revidere hullet, og for at sikre et rent centerhul skal centerhullet og den øverste tætning være passende og sikre god smøring. Det generelle valg af slibeskive: slibende hvid korund, hårdhed af blød eller medium, keramisk bindemiddel, den anden hjulbredde bør vælges for at indsnævre, for at reducere den radiale slibekraft, forarbejdning, være opmærksom på valget af slibendosering , især slibedybden er mindre.

2. For at sikre stabiliteten i maskinens nøjagtighed i rustfrit stålstangstang, er det ikke tilladt at justere manuelt i processen.

3. Nitrering behandling, tråddelen skal tages for at beskytte beskyttelsesanordningen.

Sådan vælges rustfrit stål stempelstang tomt

Brugen af stempelstang af rustfrit stål, behovet for at producere små mængder af stempelstangen for at kunne forbedre sin produktionseffektivitet, det bedste valg ved brugen af fri smedning til fremstilling af grov. Men brugen af fri smedning grov, vi skal være grove på skalaen og form bestemmelse.

1. Blank form

Under normale omstændigheder, hvis det er en lille batchproduktion af stempelstang af rustfrit stål, er det bedste valg af cylindrisk emne. På grund af forskellige dele og komponenter i behandlingen af præcisionskrav vil der imidlertid være anderledes, hvorfor smedning skal skala tolerance niveau 8-12.

2 blank skala

Fordi produktionsmetoden for emnet er fritstøbning, bør den baseres på størrelsen af stempelstangsdelte tegninger og praktiske behov for behandlingskrav, skalaen efter støbning som følger: diameter 62 mm, længde 1150 mm og derefter bestemme den grove størrelse : diameter 80 mm, længde 760 mm.

Efter bestemmelse af fremstillingsmetoden for grov og størrelse og tolerancer bør den første stempelstang formes, formaling. Ved drejning og slibning skal midterhullet i begge ender imidlertid anvendes som et fint tidspunkt (i overensstemmelse med referenceprincippet). Midterhullet kan bearbejdes før skrubning.

http://www.honedtubing.com/