Hjem > Udstilling > Indhold

Rustfrit stål stempelstang reparation er meget vigtigt

Mar 12, 2018

Tale af rustfrit stål stempelstang, refererer det faktisk til en slags stempelstang produkt, der er hovedsagelig fremstillet af rustfrit stål. Fordi rustfrit stål stempelstang kan være almindeligt anvendt i flasker, cylindre, hydrauliske cylindre og andre mekaniske produkter, med henblik på indeværende, er dens behandling kvalitetskrav relativt høj. Det er også på grund af den omfattende brug af emnet, at det skal være omskrevet til at sikre kvaliteten af emnet.

 

Næste, når det kommer til vedligeholdelse af rustfrit stål stempelstænger, i første omgang, det betyder, at når stempelstangen ikke er bøjet, det er bedre at være opmærksom på ved hjælp af den importerede cylindrisk slibning maskine til direkte slibning. .

 

Hvis rustfrit stål stempelstang er kan ridset eller ridset, du bruge en guillotine kniv til at ridse overfladen af den nedslidte og nodulated en del, og derefter bruge sten til at slibe og smøre den. Efter emnet er blevet behandlet, bør hydrostatisk testen stoppes. Under normale omstændigheder, hvis vandtrykket er generelt den maksimale arbejdstryk, vil det faktisk være L5 gange.

 

Når babbitt lag af den bærende flade af rustfrit stål stempelstang er faldende, er det muligt at bruge den lakering eller svejsning reparation efter den afsluttende bil og efterlade en visse bearbejdning godtgørelse. Det vil også lette skrabning i forbindelse med montering. Når re-samling stempelstang og stempel forsamling, er det også nødvendigt at kontrollere, om der er ophobning af metalstykker rundt Låsering, og derefter skal det kontrolleres, om snap ring groove er deforme eller ej. Hvis det er tilfældet, skal du bruge det efter forarbejdning det i tide.

 

Efter afmontering motoren og fjerne motorblokken, bør rustfrit stål stempelstang ikke være skrubbes først. Den ydre overflade af stemplet skal behandles først. På dette tidspunkt, kan en del af den faktiske drift tilstand af stemplet opnås; for at sikre den normale frem-og tilbagegående bevægelse af stempelstangen rustfrit stål skal være baseret på forskellige cylinder materiale, belastning status, stempel materiale og sin egen termiske stabilitet, nederdel line og andre har brug at vælge en rimelig kløften med den cylinder.http://www.honedtubing.com