Hjem > Udstilling > Indhold

Rustfrit stål stempelstang reparationsprocessen

Mar 21, 2018

Blandt de tre aspekter af udformningen af rustfrit stål stempelstang og udformningen af den specielle armatur bruges i den spåntagende proces, især i udformningen af processen specifikation, har vi fastslået formen fremstilling af tom, valgt den base overflade, og udviklet den ruten proces bestemmer den bearbejdning godtgørelse, proces størrelsen og Tom, og endelig bestemmer opskæring og de grundlæggende arbejdstid.

I anvendelsen af rustfrit stål stempelstænger, installation, vedligeholdelse og manglende analyse af stempel-type er olie-fri smørende kompressorer dybest set den samme som i olie-smurt kompressorer. Derfor, spåntagende proces personalet skal fortsætte fra fabrikkens eksisterende produktionsforhold og den producerede mængde af delene. Ifølge de nærmere betingelser er det hensigtsmæssigt at vælge forskellige behandling af overflader på dele under betingelserne for at sikre behandling kvalitet, forbedre produktionseffektiviteten, og at reducere produktionsomkostningerne. Metoden behandling er at lægge ud forarbejdning sekvens på en fair måde og videnskabeligt udkast til forarbejdningsprocessen for at opnå kvalificeret mekaniske dele.

Under handlingen af rustfrit stål stempelstang komprimere mellemstore stak kraft, enheden genererer en lineær forskydning med en vis stak, og produktet er en output stang af essensen. I drift, kan det direkte skubbe den justering, der er tilsluttet det eller udføre fordrivelse af enheden for at danne aktuator. , Som forbinder med en ventil, kan udgøre en regulering ventil. Det er også muligt at ændre lineær bevægelse i roterende bevægelse af en mekanisk transmissionsmekanisme som et håndsving-link mekanisme eller en rack og pinion mekanisme.

Rustfrit stål stempelstang reparationsprocessen

1. først at rense området der skal svejses, og derefter bruge en våde mudder til at trække omkring de fire mærker.

2. Brug en svejsning stang med en diameter på 2,5 mm til at justere aktuelt af svejsemaskine til 120A og vedtage en lige linje transportmåde til glat svejsning.

3. efter at alle svejsninger er afsluttet, fjernes mudder og slagger og reparationer foretages langs omkredsen af stempelstangen med et groft kedelig og en bearbejdning fradrag på 0,1-0,2 mm er tilbage.

4. en cylinder med en ydre diameter på 185mm, en indre diameter 125 mm og en længde på 150mm er brugt som en dør (stempelstang ydre diameter 125mm) og savet langs aksen. En for ru dø og den anden for precision die.

5. Applicer et tyndt lag af rødt blæk på indersiden af den ru skimmel, så gengælde den ru dør mod akse af stangen til at blive repareret og indbygget køre flere gange langs aksen og brug derefter en fin fil hen til presse den tunge røde stempel på stempelstangen. Drop det. Så gentagne reparationer, og endelig venstre 0,04-0,07 mm allowance.http://www.honedtubing.com/