Hjem > Udstilling > Indhold

Stangmålingsmetode i rustfrit stål

Dec 27, 2017

1. Mikrometermetode er en metode til måling af stempelstangens rethed, der hovedsagelig anvendes til at måle den cylindriske retlinie eller straightnessens akse.

2. Påføringsmetode anvendes til måling af stempelstangens fastgørelsesmetode, især de målte elementer og ideelle elementer til sammenligning af måleprincippet.

3. Pitch metode generelt egnet til lange dele måling, for eksempel stempelstangen blev målt længde er opdelt i små segmenter, kan vi bruge åndeniveauet, selvnivellerende og andre instrumenter til at måle den relative læsning af hvert afsnit. Og så gennem den relevante databehandling afledt rethed fejl.

4. Anvendelsen af ​​støjstangsstøjheden i dataindsamlingsmåleren til at forbinde måleprincippet refererer til princippet fra dataindsamlingsinstrumentet og opkaldsindikatoren, udlæse de maksimale og minimale stempelstangsmålingsdata. Derefter beregner softwareprogrammet automatisk data straightness fejl, kan denne metode effektivt reducere fejlen på grund af manuelle aflæsninger.http: //www.honedtubing.com/