Hjem > Udstilling > Indhold

Brug af rustfrit stål stempelstang

Dec 26, 2017

Rustfrit stål stempelstang bruger sine produkter i kraften af ​​vægtforholdet, lille størrelse, højfrekvent respons og godt tryk og flow kontrol, kan brugen af ​​rustfrit stål stempelstang effektivt overføre strøm, let at opnå fordelene ved lineær bevægelse, pneumatisk Transmission med energibesparelse, forureningsfri, billig, sikker og pålidelig, enkel struktur og let med mikroelektronik og elektrisk teknologi til dannelse af et automatisk styresystem.

Fordele ved varmebehandling ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål

Brugen af ​​stempelstang i rustfrit stål på grund af en god varmebehandlingsproces kan effektivt ændre materialets indre struktur, så materialet kan opnås gennem denne proces for at opnå bedre styrke og sejhed for at tilpasse sig forskellige mekaniske dele forarbejdning og brugskrav. Enkelt sagt er det muligt at sikre og forbedre arbejdsemnernes ydeevne, såsom slid, korrosionsbestandighed og forbedring af grove strukturer og stressforhold for at lette en række kolde og varme behandlinger.

1. Stempelstang gennem varmebehandling reducerer i det mindste tendensen af ​​skørt materiale til at forbedre dens sejhed.

2. Effektivt forbedre stempelstangens overfladehårdhed, slidstyrke, reducere kvalitetsproblemerne som følge af slukning af revner.

3. Forbedre støjens lavtemperaturstødhed, så stempelstangens råmateriale kan forbedres fra forskellige grader for at forlænge dets levetid. Http://www.honedtubing.com/