Hjem > Udstilling > Indhold

Strukturelle egenskaber og anvendelse af stempelstangbeskyttelse af rustfrit stål

Mar 27, 2018

Stempelstænger af rustfrit stål kan anvendes i hydropneumatik. Behandlingsbehovet i deres udstyr er forholdsvis højt, så kvaliteten af hydrauliske cylindre påvirkes for det meste af stempelstangens kvalitet. Stempelstangen i rustfrit stål er en forbindelsesdel, som understøtter stemplet til at arbejde. De fleste stempelstænger anvendes i cylinder- og cylinderbevægelsens udførende dele. Det er en bevægende del med hyppig bevægelse og høje tekniske krav.

Selvom stempelstangen i rustfrit stål ikke ønsker at modtage radial kraft ud fra ideens udformning, er det uundgåeligt udsat for en vis del af den radiale eksterne kraft på grund af begrænsningen af den faktiske struktur. Af denne grund skal længden af hydraulikcylinderens stempel være passende, idet den generelt tager 0,7 til 1,0 gange stempelstangens yderdiameter. For at øge sin ledende rolle og øge lagerfladen, for at opnå formålet med at reducere slid og forbedre levetiden for hydrauliske cylindre.

Strukturelle egenskaber ved stempelstangbeskyttelse af rustfrit stål

Beskyttelsesdækslet på stempelstangen i rustfrit stål er lavet af forskellige materialer afhængigt af driftsmiljøet for de dele, der skal opretholdes. Den er lavet af forskellige materialer, herunder nylondug, isolerende spoler, gummi klud, olieafvisende klud, vandtæt klud, høj temperatur flammehæmmende klud, syrebestandig klud osv. Forholdet mellem stempelstang beskyttelsesdæksel forlængelse og sammentrækning er 100: 15. Det kan let bøjes og strækkes. Det kan tilpasse sig det hårde miljø ved høj temperatur, højt tryk og høj hastighed friktion af mekanisk udstyr. Den kan fremstilles i cylindrisk eller konisk type efter kundens efterspørgsel. , kvadrat, fyrtårn, polygon og andre former.

Anvendelse af stempelstangbeskyttelse af rustfrit stål

Ved brug af stempelstangens beskyttelsesdæksel anbefales det at bruge plast- eller aluminiumstøtteringe for at opretholde en vis gennemsnitlig afstand mellem skærmets indre hulrum og de dele, der skal opretholdes, for at forlænge hudhulrummets levetid. Ifølge fremstillingsprocessen kan stempelstangskilden opdeles i to fremstillingsmetoder: højfrekvent varmeforsegling og syning.

Holde trykstabilitet i rustfrit stål

Generelt er svejsestålrøret og de to ender af akslen svejset, og svejsebevægelsen i omkredsretningen er forholdsvis lille. Hvis du vil kunne trykke bedre, kan du vælge en smule tykkere i midten af den sømløse vægtykkelse, og efterbehandling skal afpasses efter svejsning. Rens først det område, der skal svejses, og brug derefter et vådt mudder til at trække rundt. Http: //www.honedtubing.com/