Hjem > Udstilling > Indhold

Strukturel form af guide posten

Jun 15, 2019

Styringsposten er en vigtig del af styringsmekanismen, der samvirker med styremuffen for at styre injektionsstøbeformen. Det beskytter også formen mod utilsigtet skade.

(1) Struktur af styrepostet Følgende figur viser to fælles strukturformer af styreposten. Figur: Struktur af styrepost a) Enkelt understøttet styrepost b) Steget styrepost 1) Enkeltgennemføringspost (Figur a. Den faste del af styreposten og styredelen er af samme størrelse, og guiden del er åbnet De to olietanke bruges til opbevaring af smøreolie, og formen er ikke påkrævet til efterspurgte skimmelsvampe. Støttekolonnerne er enkle i struktur og nemme at fremstille. Men hvis styrekolonnerne deformeres og bøjes, vejledningshuller vil blive beskadiget, når de forlader. Almindeligvis egnet til enkle forme.

2) Steget styresøjle (Fig. B. Størrelsen på styreindlægget og den faste del af skabelonen er større end størrelsen af styredelen, som trækkes - bare fordi der er et sådant trin, er styringsposten generelt ikke beskadiget, når føringsposten er bøjet ud. Holer er generelt velegnede til store og højpræcise molds.www.honedtubing.com