Hjem > Udstilling > Indhold

Overfladevarebehandlingsegenskaber ved honningsrør

Jan 24, 2020

Den specifikke definition af overfladevarebehandlingen af ​​honningsrøret er metalvarmebehandlingsprocessen, der ændrer overfladeegenskaber ved at opvarme og afkøle stålets overflade, og egenskaberne for overfladevarebehandlingen:

1, hårdhed

Højfrekvens induktionsoverfladevarmehårdhed er 2HRC ~ 3HRC højere end varmebehandlingen i almindelige ovne.

2, slidstyrke

Slidstyrken og udmattelsesmodstanden for overfladevarebehandlingen af ​​honningsrøret under tør friktion og glidende slidbetingelser er højere end dem for almindelige varmebehandlede dele. Dette skyldes dets fine martensitkorn, den høje hårdmetalspredning og overfladen Omfattende resultat af højere trykspænding.

3. Træthedsstyrke

Behandlet røroverfladevarebehandling kan forbedre arbejdsemnets træthedstyrke væsentligt. F.eks. Er den originale proces med halve skaft af bil, der er fremstillet af 40MnB stål, overordnet slukket og hærdet + overfladevarebehandling, og levetiden øges med næsten 20 gange. Derudover reducerer overfladevarebehandling dele til hakfølsomheden. Overfladevarebehandling bruges til at forbedre produkternes karakteristika og bruges i vid udstrækning i forskellige brancher, som er uadskillelige fra dens egenskaber.

Til finslanger med højt tryk vil det være mere egnet til brug. Det er lavt støj under arbejde. Dette er også en af ​​egenskaberne ved cylindertønden efter præcisionsfremstilling. Det kan også effektivt reducere kraften i cylindertønden. I tilfælde af relativt alvorlige tab kan cylindertønden efter præcisionsfremstilling også fungere normalt.

https://www.honedtubing.com