Hjem > Udstilling > Indhold

Ansøgning og overfladebehandling kravet om rustfrit stål stempelstang

Oct 20, 2017

Rustfrit stål stempelstang er en forbindende del, som er udbredt i det meste af de mekaniske produkter. Rustfrit stål stempelstang kan effektivt forbedre den overflade korrosionsbestandighed gennem overfladen rullende, krom plettering og temperering.


Overfladen af rustfrit stål stempelstang danner en kold hærdende lag gennem overfladen rullende. Det kan reducere elastisk og plast deformationen af slibning kontakt overfladen og forsinke generation eller udvidelse af træthed knæk, for at forbedre den overflade korrosionsbestandighed.


Efter krom kan plettering rustfrit stål stempelstang have en hård, glat, korrosionsbestandigt overflade. Derfor, hvis du ønsker at forbedre korrosionsbestandighed af stempelstangen overflade, forkromning er nødvendige. Efter krom plettering, kan belægning hårdhed på stempelstangen være op til HV1100. Og belægningen er glat, ensartet, stærk spredning, således at det kan blive væsentligt forbedret i nogle aspekter.


Gøre den termiske raffinering til rustfrit stål stempelstang når temperering. Efter termisk raffinering, kan det effektivt forbedre arbejds styrken af materialet, hjælpe forsegling af overflade micro revner, hindrer udvidelsen af erosion og forbedre den overflade korrosionsbestandighed. Ikke alle stempelstænger skal imidlertid gøre det termiske raffinering, så den termiske raffinering bør bedømmes efter de faktiske forhold og materialer.


På grund af forbindelsen og forsegling af stempelstangen cylinder, kan cylinder stempelstang ydeevne og service liv påvirkes til en vis grad. Derfor, det skal bruge passende forbindelse og lukkeanordning rettidigt udvalg så rustfrit stål stempelstang kan sikres for at arbejde normalt.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com