Hjem > Udstilling > Indhold

Forbindelsesstruktur og klassificering af hovedstruktur af stempelstang og stempel af rustfrit stål.

Apr 03, 2018

Ved anvendelse af stempelstangen i rustfrit stål indbefatter strukturen af sine produkter og stempler effektivt stempelets og stempelstangens forbindelsesstruktur, forbindelsesstrukturen af stempelstangens ende, tætningsstrukturen mellem stemplet og stempelet stang og cylinder.

Forbindelsesstrukturen af stempelstangen og stempelet i rustfrit stål

Forbindelsesstrukturen i stempelstangen og stemplet i rustfrit stål kan opdeles i integral- og samlingstypen, og samlingen har typer af gevindforbindelse, halvringstilslutning, projektil Zan-ringforbindelse og konisk stiftforbindelse. Under almindelige arbejdsvilkår er stempelstangen og stangen stramt sammen. Men når arbejdstrykket er højt eller belastningen er stor, og stempelstangens diameter er lille, kan stempelstangens gevind være overbelastet. Desuden kan møtrikken af det faste stempel vibrere, når arbejdsmaskinen vibrerer større, så den ikke-gevindforbundne forbindelse er nødvendig. Stempelstangens hovedstruktur og endeforbindelsesstrukturen.

Hovedstrukturen i stempelstang i rustfrit stål har to slags: solid og hul.

Solid stempelstang anvendes til stang med lille diameter. Når stangdiameteren er stor, vil stempelstangen være hul for at reducere vægten. Den ene ende af den hule stempelstang har huller, som kan udlede varm gas ved svejsning og varmebehandling. Forbindelsesstrukturen mellem stempelstangenden og arbejdsmaskinen er baseret på forskellige krav. Der er hovedsagelig følgende former: svejset rør.

Anvendelse af stressglødemiddelbehandling for rustfrit stålstemplet

Da overfladestoppningen anvender produktets resterende varme til at temperere varmen, reduceres tempereringstemperaturen gradvist, og der er ingen fuldstændig temperering, tempereringstiden er kort, og stresseliminering er ufuldstændig. Derfor skal udglødningsbehandlingen udføres før forkromning af stempelstangen for at eliminere den indre spænding, der frembringes ved slibning og overfladebehandling. Efter stressglødning er opvarmningstemperaturen 200-230 grader. Efter at have holdt 190 minutter afkøles ovnen til 160 ° C, og luften afkøles.http: //www.honedtubing.com/