Hjem > Udstilling > Indhold

Forskellen mellem et finpudset rør og et poleret rør

Sep 08, 2020

finpudset rør anvendes hovedsageligt i ingeniør-, metallurgi, plast, minedrift, vejbygning, tekstil og andre industrier. Der er hovedsageligt tre typer af finpudset rør behandling: kold rullende, kold tegning og honing. I dag introducerer redaktøren primært forskellen mellem finpudset rør og poleringsrør.

finpudset rør er lavet af en høj præcision slibning proces, ikke kun for runde huller, men også for hærdede tandoverflader, som også er en polering metode. Det kan bruges som en kombineret slibning værktøj og kan installeres i en flydende armatur for at gøre det selvjusterende. Derfor kan hullets formfejl reduceres, men hullets geometriske fejl kan ikke reduceres.

Poleringsrøret bruger et blødt poleringshjul eller en skiveformet poleringsskive samt en poleringspaf, så emnet kan behandles for at opnå en høj overfladefinish. Da der imidlertid ikke er nogen stiv reference i bearbejdningsprocessen, kan geometriske fejl ikke reduceres. Men i forhold til finpudsede rør, kan det polere uregelmæssige overflader.

https://www.honedtubing.com