Hjem > Udstilling > Indhold

Sondringen mellem slibet rør og sømløse stålrør

Aug 24, 2020

Hvad er et slibet rør? Hvad er et sømløst stålrør? Dette var oprindeligt et spørgsmål med kort svar, men for nylig har nogle netbrugere ofte stillet dette spørgsmål. Mange af mine venner er forvirrede, når de står over for dette spørgsmål, og ved ikke' ved ikke, hvordan man besvarer det. Faktisk er dette spørgsmål ikke svært at besvare. Vi er specialiseret i produktion af slibede rør i rustfrit stål. Du kan først lære nogle produktoplysninger fra vores hjemmeside.

Men lad&nr. 39 komme tilbage til emnet først, lad mig give dig et kort svar på dette spørgsmål.

Som navnet antyder, er sømløst stålrør faktisk en slags stål uden sømme, som kan være runde, firkantede eller rektangulære. Det bruger hovedsageligt stålstænger eller faste røremner som råmaterialer, og derefter laves det til kapillarrør gennem en gennemtrængningsproces, og derefter bruges varmvalsning, koldvalsning eller koldtrækningsprocesser til at gøre det til stål, der opfylder kravene. Ifølge forskellige processer er generelle sømløse stålrør opdelt i to kategorier, den ene er varmvalset sømløs stålrør, og den anden er koldvalset eller koldtrukket sømløs stålrør.

Den slibede slange er hovedsageligt lavet af koldtrukne rør og slibes derefter. Det er dog ikke muligt at finpudse på noget udstyr. Det skal udstyres med relateret udstyr for at kunne fungere.

Selvom der virkelig er store forskelle mellem dem, er de også tæt beslægtede, fordi det slibede rør er en slags sømløs stålrør. Forstår du dem nu?

https://www.honedtubing.com