Hjem > Udstilling > Indhold

Betydningen af forsegling og dæmper i brugen af rustfrit stål stempelstænger

Aug 23, 2017

Rustfrit stål stempelstang kan anvendes effektivt til cylinder, cylinder og andre produkter til at udføre sin frem-og tilbagegaaende aktuator i forbindelse dele, rustfrit stål stempelstang i brugen af dets produkter har brug for en vis aksial kraft, og en vis hastighed af frem-og tilbagegående bevægelse effektiv gennemførelse af eksterne arbejde, især i højt tryk og høj hastighed bevægelighed.

Brug af rustfrit stål stempelstang i forsegling af dens produkter vil blive meget vigtigt, så skal vi gøre et godt stykke arbejde af sine stempelstang forsegling arbejde, for at sikre, at cylinderen har indført affasning, hvis cylinderen ikke affasning ved brug , skal du bruge sagen montering.

316 stainless steel hollow piston rod.jpg

Når rustfrit stål stempelstang er installeret, er det muligt at effektivt anvende eller forsegle fugemasse, således at det bliver lettere at installere under installationen. Når du installerer stempelstang gummipakning, er det nødvendigt at være opmærksom på den forsegling materiale kompatibilitet med disse smøremidler.

Hvis du ønsker at få den bedste forsegling virkning, brug af rustfrit stål, stempel stænger er normalt nødvendigt at bruge støv ring, ved at rulle molding, rullende overfladen for at danne et lag af koldt hærdning lag, reducere slibning af kontakt overflade elasticitet og plasticitet Deformation, og kan forsinke generation eller udvidelse af træthed revner, hvilket styrker den overflade korrosionsbestandighed.

Brug af rustfrit stål stempelstang, kan du effektivt gennem dæmper og temperering på stempelstangen dæmper og temperering behandling, efter dæmper og temperering behandling, kan effektivt øge arbejdet i sin materielle styrke, som er mere befordrende på overfladen af små revner lukket, rollen som en udvidelse, hvilket styrker den overflade korrosionsbestandighed.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com