Hjem > Udstilling > Indhold

Den vigtigste årsag og løsning til lavhastighedskrybning af hydraulisk cylinderrør

Jun 03, 2019

For det første gennemsøger fænomenet hydraulisk cylindercylinder ved lav hastighed

Når stempelstangen i hydraulikcylinderrøret rager ud eller trækkes ind under virkningen af olietryk, opstår hastigheden ujævnhed ofte, og den hydrauliske cylindercylinder er undertiden ledsaget af vibrationer og unormal støj, som forårsager vibration af hele det hydrauliske system og driver andre komponenter af hovedmotoren. Vibrationer, der ofte opstår under fejlsøgning, stiger til tider op, og dette fænomen lindres. Ud over dette fænomen, der skyldes hydrauliksystemrørene, forårsager ofte den vibration, der genereres af den hydrauliske cylinder selv, et sådant fænomen.

For det andet kan hovedårsagen til lavhastighedskrybningen af hydrauliske cylindre analyseres ud fra følgende aspekter:

1. Den hydrauliske cylinder har lavhastighedskrybning forårsaget af tilstedeværelsen af gas i stanghulrummet og det stangløse hulrum. Fordi gassen blandes i hydraulikolien, ændres volumenet under trykets påvirkning, og selv gasen eksploderer øjeblikkeligt under virkningen af højtrykket og derved forårsager hydraulikcylinderen. Hastigheden er ustabil.

2. Lavhastighedskrybningen forårsaget af den uhensigtsmæssige konstruktion af hydraulikcylinderen, den glidende pasningsafstand mellem det indre stempel på hydraulikcylinderen og cylinderblokken, stempelstangen og styremuffen er for stor, hvilket forårsager ujævnt pres på glidningen overflade, hvilket resulterer i ujævn friktion, hvilket forårsager, at den hydrauliske cylinder gennemsøger lav hastighed; Hvis den glidende pasningsafstand er for lille, og der er tolerancer i fremstillingen af delene, er trykket på glidefladen ujævnt, hvilket resulterer i ujævn friktion, hvilket får den hydrauliske cylinder til at krybe ved lav hastighed. www.honedtubing.com