Hjem > Udstilling > Indhold

Hovedanvendelsen af 304 rustfrit stål hårdt forkromet stålstang

Apr 22, 2019

304 rustfrit stål hårdt forkromet stålstang anvendes hovedsageligt til hydrauliske pneumatiske, tekniske maskiner, stempelstang til bilproduktion, styrekolonne til plastmaskiner, rulle til emballeringsmaskiner og trykmaskiner, tekstilmaskiner, aksel til transportmaskiner, lige linje for lineær bevægelse optisk akse.

Stempelstangen behandles ved rullning, og restspændingen på overfladelaget overlades til at hjælpe overfladen af overfladespalten, som forhindrer udvidelsen af erosionen. Derved forbedres overfladekorrosionsbestandigheden, og genereringen af træthedssprængninger kan forsinkes, hvorved cylinderstangens træthedsstyrke forbedres.

Ved rullende formning danner den rullende overflade et koldt hærderlag, hvilket reducerer den elastiske og plastiske deformation af slibekontaktoverfladen og derved forbedrer slidstyrken af cylinderstangoverfladen og undgår forbrændinger forårsaget af formaling. Efter rullning reduceres overfladens ruhedsværdi for at forbedre sammensætningsegenskaben. På samme tid reduceres friktionsskaden på tætningsringen eller tætningselementet under bevægelsen af cylinderstangstemplet, og den samlede levetid for oliekylinderen forbedres.

Rulleprocessen er en høj effektivitet og høj kvalitet proces. 160 mm diameter lægeens skærerulle indenterer (45 stål sømløse stålrør) bruges som et eksempel til at vise rullende effekt. Efter rullning reduceres overfladens rude af cylinderstangen fra Ra3.2 til 6.3um før bygningens rulle til Ra0.4 til 0.8um, overfladens hårdhed på cylinderstangen forøges med ca. 30% og trætheden Styrken af cylinderstangens overflade er forøget med 25%. Cylinderens levetid øges med 2 til 3 gange, og rullingsprocessen forbedres med ca. 15 gange i forhold til formalingsprocessen. Ovennævnte data viser, at rullingsprocessen er yderst effektiv og kan forbedre overfladekvaliteten på cylinderstangen .www.honedtubing.com