Hjem > Udstilling > Indhold

Processens krav og navnet på honingrøret

Mar 21, 2019

På markedet kaldes også honingrør honingrør, luftslibningsledninger, honingrør, slibestål, cylinderrør og oliekylindre. Faktisk er navne på forskellige honingrør forskellige. Honingrørene er generelt honingmaskiner, maskinværktøjspindler og honinghoveder. Det er en flydende ledd, men for at forbedre evnen til at korrigere emnet for emnet, kan der også anvendes en stiv ledd. HM-rør anvendes hovedsagelig til behandling af forskellige cylindriske huller med en huldiameter på 5 til 500 mm eller derover, såsom et cylinderrør, et ventilhul, et forbindelsesstangshul og et kassehul mv. Og forholdet mellem Huldybden til blænden er op til 10.

Honingrørets cylinderrør rulles, og resttrykket på overfladelaget overlades til at hjælpe overfladen af mikrokrekken, hvilket forhindrer udvidelsen af erosionen. Derved forbedres overfladekorrosionsbestandigheden, og dannelsen eller udvidelsen af træthedsspring kan forsinkes, hvorved udmattningsstyrken af honingrøret forbedres.

Hvad er honey pipe processen?

Honingens rolle er at forbedre overfladebehandlingen og slidstyrken af emnet. Det vigtigste punkt er slidstyrke, fordi overfladen af den hakkede genstand danner et tværsnit af en vis vinkel. Disse net kan beholde en vis mængde olie og smøre. Rollen med at reducere slid, så behovet for at lette emnet er normalt i motorblokken eller cylinderforingen af forskellige hydrauliske cylindre, forskellige hydrauliske ventilkroppe, bilstænger, motorcykelcylindre osv. Reducer antallet af genstande, der skærper og forlænger life.www.honedtubing.com