Hjem > Udstilling > Indhold

Procesteknologi og anvendt vifte af den hule stempelstang

Oct 16, 2017

Ved du hvordan man behandle hule stempelstangen på nuværende tidspunkt? Jeg mener, at der skal være en masse venner er mere interesseret i dette aspekt. Her vil vi udforske det relevante indhold, jeg håber at hjælpe dig.


Metoden behandling er i dag i fremstillingen af hule stempelstang, drejebænk arbejde. Det såkaldte drejebænk arbejde, i virkeligheden refererer primært til en drejebænk ved hjælp af emnet i forhold til rotation af emnet til at skære metoden til at skære. Derfor, i processen, den krævede skæring faktisk kommer fra emnet, ikke værktøjet. I virkeligheden, er denne metode en af de mest grundlæggende og mest udbredte skæring forarbejdningsmetoder.

45# steel grinding tube.jpg

På grund af dette, har denne forarbejdningsmetode besat en vigtigere position i feltet nuværende produktion. Normalt, kan vi bruge denne metode til at behandle den roterende overflade. Det vil sige, kan de fleste af emnet med roterende overfladen fremstilles ved denne metode, som interne og eksterne cylindriske overflade, interne og eksterne koniske overflade, ende ansigt, groove, tråd og rotary danner overfladen. På samme måde i fremstillingsprocessen af hule stempelstang, er denne metode hovedsagelig benyttes.


Selvfølgelig i forskellige operationer, kan vi vælge forskellige layout former og strukturelle former til at opfylde kravet om behandling. Normalt når bearbejdning hule stempelstangen, omdanner værktøjet bruges værktøj. Analysere fra det aktuelle program, er at produktet meget populær i markedet.


For eksempel, kan vi finde hule stempelstangen i emballage udskrivning maskiner, træ-arbejdende maskiner, lys industrimaskiner, automationsudstyr og andre industrielle områder. Når du foretager denne slags hule stempelstang, er de normalt anvendte råvare høj kvalitet 45 # stål.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com