Hjem > Udstilling > Indhold

Den oparbejdelse arbejdsindsats og varme temperatur af rustfrit stål stempelstang

Oct 26, 2017

Rustfrit stål stempelstang er forpligtet til at være galvaniseret. Galvanisering er en proces af plettering en tyk chrom lag på overfladen af matrixen stål. Efter galvanisering, kan rustfrit stål stempelstang bruge Karakteristik af chrom til at forbedre slid modstand, hårdhed og korrosion modstand af delene.


Tykkelsen af rustfrit stål stempelstang er generelt mere end 10-30μ m. Mindst 3 gange er af forkromet normalt kræves for at gøre. Tykkelsen bør kontrolleres mellem 0.010 ~ 0,015 mm i enkelt krom plettering. Første gang efter en enkelt forkromning kræver også, at være slebet ud af cylinderen, og derefter gøre Forkromning til den ønskede tykkelse. Efter at nå den krævede størrelse, Udfør polering behandling.


Den mekaniske behandling ydeevne af rustfrit stål stempelstang er god, så produktet vil have fremragende korrosionsbestandighed og bedre styrke efter varmebehandling. For at maksimere 2Cr13, er det nødvendigt at korrekt bestemme den varme temperatur, varme tid, holder tid, køling metode, således at den korrekte varmebehandling kan bestemmes.


Overfladen af rustfrit stål stempelstang har høj hårdhed, høj slidstyrke, høj korrosionsbestandighed, høje træthed styrke, høj styrke og sejhed, så de kan opfylde kvalitetskravene i stempelstangen.


Bearbejdning af stempelstangen kan påvirke kvaliteten af produktet. så skal det bemærkes, når choosing.the stempelstang bearbejdning kan forbedre den overflade korrosionsbestandighed, og kan forsinke generation eller udvidelse af træthed knæk, dermed forbedre træthed styrken af stempelstangen.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: http://www.honedtubing.com