Hjem > Udstilling > Indhold

Produktionskravet for stempelstang i rustfrit stål og garanti for tætningseffekt.

Apr 26, 2018

Rustfrit stål stempelstang af brugen af enheden i færd med at producere, til en vis grad, at forsøge at reducere sit energiforbrug, ud over uafhængig innovation, til maskine fremstilling fremsætte egne synspunkter, fremtrædende centrale virksomheder af energien bevarings- og emissionsreduktionsarbejde er formålet med produktets stempelstang i rustfrit stål forbundet i en stempelstang med høj styrke, stempelstang under drift og tilslutning på den anden side af stempelenden. Overfladehærdning eller forkromning er normalt vedtaget for at gøre overfladen af overfladen behandlet meget delikat, hvilket sikrer tætningseffekten i lang tid.

Stempelstang i rustfrit stål til stemplets formål skal være præcis med cylinderlegemet, hver del er en streng cylinder og er præcisionsbehandling for at frembringe en glat udgangsbevægelse. Den lille cylinder af hydraulikcylinderen vedtager det sømløse stålrør, afhængigt af forskelligt arbejdstryk, kan man vælge forskellige vægtykkelser af stålrør, den indre behandling af høj præcision, kompakt struktur, letvægts, installationsmåde og varieret. Med fordelene ved lav hastighed og stabil ydelse er trykområdet 3,5-21mpa, som er meget udbredt i det hydrauliske system af værktøjsmaskiner, let spinding, plast og landbrugsmaskiner.

Formålet med rustfrit stål stempelstang er at udvikle et lille pneumatisk system, der er udstyret med kontrol og installation for at imødekomme markedets efterspørgsel. Hvis komponenten bruges til at flytte små genstande, kombineres de to cylindre med en styring af henholdsvis X- og Z-akserne. Komponenten kan bevæge sig 3 kg, udstyret med magnetventil, programstyring, kompakt struktur, lille rum, justerbart slagtilfælde.

Stålstangsindustriens udvikling i rustfrit stål er baseret på mange faktorer, der påvirker driften af rustfrit stål stempelstangindustrien markedsundersøgelsesanalyse, tag fat i stempelstangindustriens markedsoperationsregel og rustfrit stålstempelstang og udviklingen af industriens karakteristika , markedskapacitet, konkurrenceudvikling, opdeling af efterspørgselsudviklingen i efterspørgslen osv. Vejrudsigten ændringen af markedsprisen på rustfrit stål stempelstang industry.http: //www.honedtubing.com/