Hjem > Udstilling > Indhold

Køb af 304 rustfrit stålhoningrør og dets sammenligning med almindeligt honingrør

Nov 26, 2018

304 rustfrit stålhoningrør, som er et honingrør opnået ved forarbejdning 304 rustfrit stål, så dette specifikke navn vil blive givet. Det følgende er en introduktion til denne type honingrør, som er at forklare den relevante viden, at vide, hvad det er, og for at opnå den korrekte anvendelse af produktet.

Hvad skal man overveje, når man køber 1,304 honingrør af rustfrit stål? Er der et krav til producentens valg?

304 rustfrit stålhoningrør ved køb af produkter er det nødvendigt at overveje nogle specifikke aspekter og vigtige faktorer, herunder produktoprindelse, detaljerede parametre, realtidsnotering og prisopgørelser, produktkvalitet, fabrikant og produkt eftersalgsservice Seks faktorer skal overvejes. Derudover skal vi også om nødvendigt overveje produktets brugsmiljø og brugskravene, og tage alle disse faktorer i betragtning, før vi nøjagtigt kan bedømme og korrekt udvælge resultaterne.

304 rustfrit stål honingrør er i producentens valg at vælge en formel og professionel producent, fordi kun på denne måde kan garantere produktets kvalitet og produktet har god ydeevne og brugseffekt, hvis produktet har problemer under brugen , kan også håndtere løsningen rettidigt, vil ikke påvirke normal brug af produktet.

Sammenligning af 2.304 honingrør af rustfrit stål og almindeligt honingrør

Ordinært honingrør, der kan forstås som et honed sømløst stålrør, og honing er en mekanisk forarbejdningsproces, som behandles af et honinghoved til gengældshastighed med hurtig slibning af det koldtrukne rørs indre hul for at gøre det indre huller Mød de nødvendige tolerance dimensioner og opfylde overfladens råhedskrav. Efter honing kan tolerancen nå H7, H8 eller H9, ruheden kan nå Ra0.4, og ellipticiteten kan nå 3-5.

304 rustfrit stål honingrør, det samme som det almindelige honingrør i forarbejdningsprocessen, er honing behandling, men i materialet er 304 rustfrit stål honingrør 304 rustfrit stål materiale og almindeligt honingrør kan have en bred vifte af materialer Så, de har stadig nogle forskelle, ikke helt ens.

Kan overfladens ruhed af 3.304 rustfrit stål honing rør forbedres? Kan den bruges som et cylinderrør?

Overflade ruheden af 304 rustfrit stål honing rør kan forbedres ved nogle forarbejdning foranstaltninger, såsom slibning med fint sandpapir eller spejl finish med spejl udstyr. Denne type honingrør kan bruges som et cylinderrør, men cylinderrøret er ikke nødvendigvis et 304 rustfrit stålhoningrør, fordi det også kan rulles eller rulles i forarbejdningsprocessen.http: //www.honedtubing.com/