Hjem > Udstilling > Indhold

Forholdet mellem slibede rør og hydraulisk udstyr

Aug 10, 2020

Det slibede rør er en del af hydraulisk udstyr, så dets installation er også et stort projekt inden for udstyrssamling. Kvaliteten af ​​den slibede slange og kvaliteten af ​​installationen vil alle påvirke det hydrauliske systems funktionsdygtighed. For at få de slibede rør produceret af os selv til at blive brugt godt, har de slibede rørfabrikanter delt nogle rørlayoutoplevelser i håb om at hjælpe.

Uanset om det finpudser rørlayoutet eller rørledningen, skal det udføres på basis af det hydrauliske princip, og det krævede forskellige tilbehør, såsom rørforbindelser, flanger osv., Vælges ud fra dette. Der er et grundlæggende princip, der skal overholdes, når rør lægges, det vil sige, at placeringen og retningen af ​​de slibede rør skal være pæn og konsistent, og niveauerne skal være klare.

Uanset om de slibede rør er parallelle eller krydsede, skal der opretholdes en vis afstand, og det er mest rimeligt at kontrollere det over 10 mm. Hvis den krævede længde af det slibede rør er relativt lang, er fokus at måle dets stivhed og vibrationsmodstand. Om nødvendigt bør beslag og rørklemmer konfigureres for at sikre stabiliteten af ​​det slibede rør i det hydrauliske system

https://www.honedtubing.com