Hjem > Udstilling > Indhold

Pålideligheden af ​​rustfrit stålstemplet og rulleprocessen forbedrer dets levetid

Jan 03, 2018

Med henblik på rustfrit stål stempelstang bærer alle sine produkter funktionen af ​​alternerende belastning og gnider den frem og tilbage i stedet for tætningsanordningen. Derfor er hårdhedskravet også meget højt i processen, og det skal have visse slidstyrke. Ved brug og forarbejdning af stempelstang i rustfrit stål skal valget af positioneringspunktet sikre tolerancen for koaksialiteten af ​​delene og placeringsnøjagtigheden af ​​forskellige dele. Ved behandlingstidspunktet skal alle procedurer være placeret i nogle centrale huller, og disse skal være i overensstemmelse med nogle grundlæggende principper.

Formålet med stempelstangen i rustfrit stål skal sikre forarbejdningsprecisionen og stabiliteten af ​​hele stempelstangen, og ingen må rettes på tidspunktet for forarbejdning. Ved nitrering skal de mest rimelige anordninger anvendes til en række beskyttelser, og beskyttelsen skal overholde beskyttelsesreglerne.

Pålidelighed af rustfrit stål stempelstang

Brugen af ​​stempelstang i rustfrit stål som forarbejdningskomponent kan påføres en række forskellige hydrauliske eller pneumatiske komponenter. Det har også høje krav til behandling. Kvaliteten af ​​hele hydraulikcylinderen er også meget vigtig for stempelstangen. Stempelstangen selv er en meget aktiv, teknisk krævende del. For at være præcis vil kvaliteten af ​​behandlingen af ​​denne komponent direkte påvirker produktets oprindelige levetid og produktets pålidelighed. Det er også meget højt for kravet om produktbehandling, overfladens hårdhedskrav er grundlæggende opretholdt på mellem 0,4 og 0,8, til kravet om akselgrad og slidstyrke er også meget streng.

Selv om den rustfrie stålstemplestang fra et designsynspunkt ikke ønsker at bære noget af den radiale kraft, men er begrænset af en række praktiske strukturer, er den hydrauliske cylinderstemplestang uundgåelig for at bære nogle af de forskellige radiale kraft . Derfor skal længden af ​​komponenten garanteres at ligge inden for det rigtige område og er generelt 0,7 til 1 gange den ydre diameter af stempelstangen. Desuden er dette en form for styrende effekt, han har den største overfladestyrke styrke, kan opnå en form for reducere slid, forbedre funktionen af ​​stempelstangens liv.

Stempelcylinderens rullende proces kan effektivt forbedre sit liv

Stempelstangen forarbejdes ved rullning, hvilket skyldes, at overfladen har restkoncentrationsspænding. På denne måde kan denne proces helt hjælpe overfladen af ​​overfladen, der skal lukkes, og yderligere forhindre udvidelsen af ​​en række erosioner. På samme måde tiden var han i stand til at forbedre overfladens anti-korrosionsevne på denne måde. Selvfølgelig kan stempelstangen effektivt udføre hele træthedsspredningens produktion og udvidelse, så det kan forbedre træthedsstyrken af ​​hele stempelstangen.

Under behandlingen af ​​rustfrit stålstemplet har overfladen dannet et oxidlag ved rullning. Dette oxidlag kan reducere elasticiteten og plasticiteten af ​​overfladematerialekontakt, og forbedrer således bærbarheden af ​​hele stempelstangsoverfladen og effektivt undgår den forbrænding, der er forårsaget af formaling. Efter rullning er overfladenes grovhed gradvist faldende, hvilket kan forbedre samarbejdet i en vis grad. Samtidig kan det reducere friktionen og beskadigelsen af ​​tætningsringen eller tætningsdelene under hele stempelbevægelsen, så for at forbedre stempelcylinderens levetid i hele stilen.http: //www.honedtubing.com/